waves

Standaardpakket

MEEST GEKOZEN

Tegen een voordelig instaptarief een jaar lang onbeperkt IT-vacatures plaatsen

990,- per jaar
  • Standaard exposure
  • Onbeperkt vacatures plaatsen
  • Plaatsingskosten o.b.v. ervaringsniveau

Een jaar lang vacatures plaatsen

Ons Standaardpakket geeft jou de mogelijkheid om een jaar lang zoveel vacatures op bonque.nl te plaatsen als je wilt. Is je bedrijf groeiende en heb je regelmatig nieuwe IT’ers nodig? Dan is deze optie een echte uitkomst. Wij plaatsen elke vacature voor je, hier heb je zelf geen werk aan.

Geen administratieve rompslomp

Bij het zoeken naar kandidaten komt de nodige administratieve rompslomp kijken. Dit gedoe nemen wij je graag uit handen. Jij hoeft ons alleen maar de links te sturen; wij plaatsen de vacatures voor je.

Ook het uitnodigen of afwijzen van kandidaten handelen wij voor je af. Je ontvangt van ons direct een e-mail wanneer er iemand heeft gesolliciteerd op je vacature. Je kunt vervolgens zelf eenvoudig met één druk op de knop kiezen voor ‘uitnodigen’ of ‘afwijzen’. Gebruiksvriendelijk, snel en efficiënt.

Je betaalt pas bij aanname

Het is gelukt! Je hebt de perfecte kandidaat via ons gevonden. Hij is twee keer op gesprek geweest en binnenkort zal hij zijn contract ondertekenen. Dit is pas het moment dat je ons betaalt. We rekenen een vast bedrag op basis van het ervaringsniveau van de kandidaat.

Geen verrassingen

Bij Bonque weet je vooraf precies wat je betaalt. Hierdoor kom je nooit voor een vervelende verrassing te staan. Voor het plaatsen van vacatures betaal je per jaar een vast bedrag, onafhankelijk van het aantal vacatures dat je wilt plaatsen. Verder betaal je pas voor een kandidaat op het moment dat je hem of haar daadwerkelijk aanneemt.

Meer weten over hoe wij te werk gaan? Bekijk onze werkwijze

Lees reviews van de organisaties waar we mee samenwerken

"Wat ons goed bevalt is dat we meteen alle gegevens ontvangen van de kandidaat; dit schept vertrouwen. Bij andere bureaus voelt het soms net alsof ze ons wantrouwen."

Eva van der Last , Directeur