waves

Extensive Search

MEEST GEKOZEN

Een exclusieve zoektocht naar kandidaten door onze wervingsteams. Standaard inbegrepen in ons All-in Pakket.

2.490,- per vacature
  • Exclusieve werving van kandidaten
  • Exclusieve mailing binnen ons netwerk
  • Alleen te gebruiken als pakketuitbreiding

Een uitgebreide en exclusieve zoektocht

De Extensive Search is een uitgebreide en exclusieve zoektocht naar de juiste kandidaten door onze wervingsteams en een mailing naar alle relevante kandidaten binnen de Bonque database, die meer dan 75.000 IT-professionals bevat. Wij hebben dit pakket standaard inbegrepen in ons All-in Pakket.

Exclusief op zoek naar kandidaten

Bonque werkt met een gespecialiseerd resourceteam dat proactief IT-specialisten zoekt, benadert en enthousiasmeert. Bij een Extensive Search gaat het resourceteam 2 dagdelen exclusief voor jou op zoek naar kandidaten. Je concurrenten moeten dan dus even wachten terwijl jij de beste kandidaten toegeschoven krijgt.

We maken hierbij gebruik van onze database met meer dan 75.000 IT’ers en LinkedIn-groepen met meer dan 35.000 leden. Zo heb je op korte termijn voldoende kandidaten om een vergelijking te maken.

Mailing naar passende kandidaten

Inbegrepen bij een Extensive Search is een mailing met jouw bedrijfsprofiel en openstaande vacatures naar alle kandidaten die voor jou relevant zijn. Met deze mailing bereik je dus in één keer alle relevante kandidaten binnen de Bonque-database. Deze database bevat meer dan 75.000 IT-professionals.

Kwaliteit boven kwantiteit

Wij zullen kandidaten die niet voldoen aan de richtlijnen van je vacature nooit aanraden om te solliciteren, omdat wij begrijpen dat je liever een paar sollicitanten hebt die op alle vlakken scoren, dan vele ongeschikte sollicitanten. Dit bespaart je organisatie energie en tijd.

Meer weten over hoe wij te werk gaan? Bekijk onze werkwijze.