waves

All-in Pakket MEEST GEKOZEN

MEEST GEKOZEN

Compleet pakket met inzet van al onze teams, actieve werving en volledige begeleiding bij elke stap. Zo vind je zo snel mogelijk geschikt IT-talent

vanaf 1.499,- per maand
  • Onbeperkt vacatures plaatsen
  • Gratis sollicitaties ontvangen
  • Kosteloos aannemen

Snel resultaat met onze meest complete service

Dankzij de exclusieve en uitgebreide zoektocht naar de juiste kandidaten door ons resourceteam, mailings naar relevante kandidaten en extra exposure via o.a. een topwerkgeverslogo en banner, zul je snel passende kandidaten vinden voor je openstaande vacatures. En dat voor een voordelig totaaltarief.

Actieve werving door alle wervingsteams

Binnen het All-in Pakket gaan onze resourcers voor elke vacature actief op zoek naar geschikte IT’ers die nog niet zichtbaar werkzoekend zijn. Ons marketingteam zorgt ervoor dat je vacatures bij alle actief werkzoekende IT’ers onder de aandacht worden gebracht en zet daarmee direct jouw organisatie op de kaart.

Onbeperkt kosteloos IT’ers aannemen

Wil je een kandidaat naar aanleiding van het door jou gevoerde sollicitatiegesprek aannemen? Dan kun je dit binnen dit pakket kosteloos doen. Je betaalt hiervoor dus niets extra. Dit geeft je de vrijheid om zoveel kandidaten uit te nodigen en aan te nemen als je maar wilt.

Onbeperkt vacatures plaatsen

Hoeveel vacatures je ook hebt, je mag ze kosteloos plaatsen op bonque.nl. Zodra er een nieuwe vacature vrijkomt binnen je organisatie, breng je Bonque hiervan op de hoogte en je vacature zal direct worden geplaatst. De enige voorwaarde is dat je alleen daadwerkelijk openstaande vacatures mag plaatsen.

Inclusief: Extensive Search & Branding Pakket

Afhankelijk van de looptijd van het pakket kun je een Extensive Search één of meerdere malen inzetten. Hiervoor gaan onze resourcers twee dagdelen per gekozen vacature exclusief voor jou op zoek naar geschikte kandidaten. De concurrentie zal dan even moet wachten, want wij sturen deze kandidaten exclusief jouw kant op.

Ook kun je gebruikmaken van het Branding Pakket, want dit behoort ook standaard tot het All-in Pakket. Het voordeel hiervan is dat zowel je bedrijf als je vacatures extra in de schijnwerpers worden gezet.

Meer weten over hoe wij te werk gaan? Bekijk onze werkwijze.

Lees reviews van de organisaties waar we mee samenwerken

"De contactfrequentie wordt door Bonque goed aangevoeld, zowel voor de contacten met kandidaten als de contacten met ons als klant."

Sjoerd Willemse , Manager Solutions