Over Bonque

Bij Bonque koppelen we talentvolle IT’ers aan bedrijven die naar ze op zoek zijn. We sourcen actief, kennen de markt als onze jaszak, werken transparant en persoonlijk, en bieden van A tot Z ondersteuning in het gehele proces.

waves

Actieve werving

We onderscheiden ons van andere vacaturesites door actief op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor openstaande vacatures. Zowel in onze eigen database als daarbuiten. Hierdoor zijn we in staat om in korte tijd een groot aantal relevante en gemotiveerde sollicitanten te vinden. En de organisaties waar we mee samenwerken vervolgens razendsnel toptalent kunnen aannemen. Zowel op nationaal als op internationaal niveau brengen wij IT-specialisten en ambitieuze bedrijven samen.

Transparent en deskundig

Wij zijn géén werving-en-selectiebureau. Bij Bonque werken we transparant. Dit houdt in dat bedrijven open cv’s ontvangen en kandidaten vanaf het begin weten bij welk bedrijf ze solliciteren. Dat werkt voor beide partijen prettig. Doordat we ons specifiek richten op IT kennen we alle ins-and-outs van ons werkveld. We weten precies wat er speelt in de markt (en elke niche daarbinnen) en kunnen daardoor deskundig en selectief op zoek naar de beste kandidaat.

Veelzijdige service

Na het onder de aandacht brengen van de vacature(s) houdt onze service niet op. Ook tijdens het sollicitatieproces bieden we constant begeleiding – zowel richting kandidaten als bedrijven. We handelen bovendien alle administratieve rompslomp van A tot Z af voor de bedrijven waarmee we samenwerken. We laten kandidaten zien wat er allemaal te vinden is in de markt en hoe ze mooie stappen vooruit zouden kunnen zetten in hun carrière.

Alle partijen een stap vooruit

We vinden het belangrijk dat alle partijen erop vooruit gaan. Bedrijven helpen we met het waarmaken van ambities en groeipotentie door ze aan precies de mensen voor te stellen die ze zoeken en bij ze passen. Tegelijkertijd ondersteunen we IT’ers door ze een stap vooruit te brengen in hun carrière. De perfecte match dus.