Ervaring van Yourzine

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Het model en de werkwijze van Bonque zijn erg prettig."

Niels van Es
Operational Director

Dankzij het grote eigen netwerk weet Yourzine de meeste vacatures zelfstandig in te vullen. Voor functies waarbij specifieke kennis vereist is, huurt het bedrijf vaak bureaus in. Waarom viel de keuze hierbij op Bonque? “Het model en de werkwijze van Bonque zijn erg prettig”, aldus Niels van Es, operational director bij Yourzine. “Voor een relatief laag bedrag heb je een pakket voor een bepaalde periode. In die periode blijft Bonque met goede profielen komen.”

Het wervingsproces dat Bonque hanteert, bevalt Yourzine. “Bonque is laagdrempelig. Je krijgt via e-mail de profielen voorgeschoteld, dat werkt erg makkelijk.”

Yourzine sloot een All-in-pakket af bij Bonque. Met dit pakket krijgt het bedrijf de meest complete service en kan het voor een vast bedrag onbeperkt kandidaten aannemen. Inmiddels heeft Yourzine al twee front-end developers aangenomen via Bonque.

Over Yourzine

Yourzine is een toonaangevend online marketingbureau. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van klantcontactstrategieën voor zijn opdrachtgevers, waarbij het creëren van klantwaarde altijd het uitgangspunt is. Yourzine adviseert, optimaliseert en realiseert.

Yourzine analyseert alle beschikbare data rondom bestaande klantcontacten en -gedrag en zorgt voor de integratie van primaire klantprocessen. Op basis van die inzichten ontwikkelt het bureau effectieve klantcontactstrategieën. Via een uitgekiende e-mailmarketingstrategie, activatiecampagnes of een volledige cross-channelstrategie.

De kracht van Yourzine ligt in een unieke combinatie van data, techniek, grenzeloze creativiteit en eindeloze kennis van digitale mogelijkheden in een online- en een offlinewereld. Het resultaat: aantoonbare klantwaarde. Yourzine groeit, sinds de oprichting drie jaar geleden, ontzettend hard. In korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met 115 medewerkers.