Ervaring van You-Get

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Omdat we al een aantal jaar samenwerken, weet Bonque precies wat voor profiel we zoeken. En – nog belangrijker – wie de persoon achter het profiel moet zijn."

Annelies Kobus
Operationeel directeur

Voor het werven van personeel gebruikt You-Get het liefst het eigen netwerk. “Dat is het snelst en gemakkelijkst. Hiernaast zien we Bonque als onze vaste leverancier.”

“We kunnen snel schakelen met Bonque, doordat we één vaste contactpersoon hebben. Omdat we al een aantal jaar samenwerken, weet Bonque precies wat voor profiel we zoeken. En – nog belangrijker – wie de persoon achter het profiel moet zijn. We zijn erg tevreden over de mensen die we via Bonque hebben aangenomen; ze werken allemaal nog steeds voor You-Get.”

Over You-Get

You-Get is dé specialist op het gebied van Business Process Management (BPM) in Nederland. Vanuit zijn kennis en ervaring helpt en begeleidt You-Get bedrijven bij het analyseren, herinrichten, optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen. Dit doet het met een zelfontwikkelde aanpak, gekenmerkt door het begeleiden en gefaseerd implementeren van BPM in een organisatie. Hierbij is er altijd oog voor de cultuur en structuur van de betreffende organisatie. Deze aanpak heeft You-Get in 2013 en 2014 samen met zijn klanten internationale prijzen bezorgd.

You-Get werkt voor opdrachtgevers als Vitens, Delta Lloyd, ABN AMRO Verzekeringen, de Belastingdienst, Interxion en Koopman International.

Sinds 2011 is You-Get gevestigd in het Noord-Hollandse dorpje Watergang, net buiten Amsterdam. Het oude kantoor in Amsterdam-Noord werd te klein en het was tijd voor uitbreiding. Het nieuwe kantoor? “Een prachtig verbouwde koeienstal, op een eilandje met een mooi uitzicht over de weilanden”, vertelt Annelies Kobus, operationeel directeur van You-Get. “Het is een genot om hier te werken.”

You-Get werd opgericht in 2007; inmiddels is het uitgegroeid tot een organisatie die het procesmanagement in de gehele waardeketen kan faciliteren. “Dit betekent dat je een project start met het analyseren van de bedrijfsprocessen en daarna overgaat tot het verbeteren en zelfs het automatiseren van deze processen.” You-Get heeft inmiddels 45 medewerkers.