Ervaring van XAPConsult

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"We hebben bewust geen andere recruiters ingezet, omdat die enorm hoge bedragen vragen."

Wouter Kind
Directeur

The Human Network werft personeel via LinkedIn, via zijn eigen werknemers en via Bonque. Een combinatie die goed werkt. De businessmanagers zijn actief op LinkedIn en rekruteren zelf. Het eigen personeel in het veld brengt ook mensen aan. “We hebben bewust geen andere recruiters ingezet, omdat die enorm hoge bedragen vragen – soms wel 25 procent van het jaarsalaris. Dat willen wij niet betalen, omdat wij lagere marges maken op de inzet van onze medewerkers. Dus moeten we verstandige stappen zetten”, legt Wouter Kind, directeur bij The Human Network uit.

“Met Bonque werken we wel graag samen, omdat jullie een relatief klein bedrag rekenen. De ervaring is positief, Bonque heeft goed door wat we zoeken. Jim, onze contactpersoon, reageert snel en zit er bovenop.”

De toenemende vraag vanuit klanten zorgt ervoor dat XAPConsult nog steeds nieuwe mensen nodig heeft. “Ik hoop dat Bonque nog meer kandidaten kan blijven aanleveren; op die manier kunnen wij nog verder groeien.”

Over XAPConsult

Als onderdeel van The Human Network detacheert XAPConsult hoogwaardige senior SAP-consultants bij diverse klanten. The Human Network hecht er veel waarde aan dat medewerkers zelf inspraak hebben in bijvoorbeeld de reisafstand of hun persoonlijke ontwikkeling. Consultants van XAPConsult worden met een bovengemiddeld salaris beloond, en werken volgens het midlance-model.

Het midlance-model biedt de vrijheden van freelancers én alle zekerheden van een vast dienstverband. Zo kunnen consultants bijvoorbeeld zelf kiezen welk type leaseauto willen en welke opleidingen ze willen volgen, maar hebben ze bijvoorbeeld ook inspraak bij het vinden en aannemen van opdrachten. Een uitdagende constructie waarbij de vrijheid van het ondernemerschap wordt gecombineerd met de zekerheid van een basissalaris bij het uitblijven van opdracht of bij ziekte.

The Human Network heeft meer dan 320 medewerkers in vaste dienst. Het bedrijf bestaat al ruim 20 jaar en is een goed draaiende, stabiele organisatie. De laatste jaren groeien ze in een bovengemiddeld hoog tempo.