Ervaring van Wunderkraut

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Bonque zorgt goed voor ons als klant, maar ook voor de kandidaten. Het is prettig dat we goede adviezen krijgen en op sommige gebieden begeleid worden."

Bert Boerland
Partner

Het lukt Wunderkraut vaak om via het eigen netwerk nieuwe collega’s te vinden, maar onlangs sloeg het bedrijf een ander pad in. “Omdat de markt momenteel wat overspannen is, richten we de zoektocht ook op mensen die nog een opleiding nodig hebben en bij ons wegwijs kunnen worden in Drupal. Daar willen we in investeren – en daarbij kunnen we de hulp van Bonque gebruiken.”

“Bonque stuurt soms verrassende profielen door. Hierdoor spreek ik mensen die mij zelf nog niet waren opgevallen, maar toch de juiste kwaliteiten hebben. Ik heb Jan-Ernst, onze business developer bij Bonque, heel hoog zitten – en dat zeg ik niet snel. Hij werkt op heel een nette manier.”

“Bonque zorgt goed voor ons als klant, maar ook voor de kandidaten. Het is prettig dat we goede adviezen krijgen en op sommige gebieden begeleid worden. Zolang we vacatures hebben en deze zelf niet (helemaal) kunnen invullen, zijn we van plan om met Bonque te blijven samenwerken.”

Over Wunderkraut

Wunderkraut is een team van ervaren webexperts, verdeeld over kantoren in negen Europese landen. Het bedrijf bouwt technisch ingewikkelde Drupal-websites en biedt een scala aan Drupal-oplossingen aan – van ontwikkeling, hosting, onderhoud en consultancy tot audits, opleidingen en design.

Wunderkraut hecht veel b–elang aan de wijze waarop gebruikers van een CMS content kunnen invoeren en beheren. Dankzij jarenlange ervaring en een constante focus op innovatie en kwaliteit (via bijvoorbeeld Continuous Integration en deployment) onderscheidt het bedrijf zich met zijn eindproduct. Klanten kunnen eenvoudig en overzichtelijk hun website beheren. Geen gedoe meer met blokken, permissies en zoeken waar je wat moet wijzigen om een pagina te maken. Wunderkraut ontwikkelt op basis van herbruikbare componenten; dit zorgt voor meer flexibiliteit én kostenbesparing.

Wunderkraut is met 180 medewerkers de grootste Drupal-agency in Europa. Het bedrijf opereert in het hogere segment en werkt Agile. “Als het ingewikkeld is en eenvoudig moet worden, doen wij het”, vertelt Bert Boerland, partner bij Wunderkraut Nederland. “Daar zijn we trots op. We dragen bij aan de waarde van een website en doen dit met veel passie.”