Ervaring van Wöhrmann

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"We hebben dankzij Bonque binnen drie weken de juiste kandidaat gevonden."

Anneriek Wesselink
HR-manager

“We waren al geruime tijd op zoek naar een developer met de juiste ervaring, opleiding en competenties”, vertelt Anneriek Wesselink, HR-manager bij Wöhrmann. “Daarnaast vonden we het belangrijk dat hij of zij goed zou passen binnen het ICT-team, in verband met de nodige kennisoverdracht. Kwalitatief goede ICT’ers die binnen dit profiel passen, bleken lastig te vinden. Ze hebben vaak al een baan en staan dan ook niet met hun cv in de openbare databases. We hebben daarom een aantal bureaus benaderd die gespecialiseerd zijn in de werving van ICT’ers.”

Bij de vergelijking van deze bureaus kwam Bonque er als beste uit. Waarom? “Bonque heeft voorafgaand aan de samenwerking een aantal cv’s aangeleverd. Deze spraken ons direct aan; hieruit bleek dat Bonque goed begreep naar wie wij op zoek waren. Een prettige bijkomstigheid was dat Bonque snel handelde en bijvoorbeeld ook de afspraken met de kandidaten voor ons plande.” Wöhrmann koos voor het All-in-pakket van Bonque, voor de periode van een kwartaal.

Ook het businessmodel van Bonque spreekt Wöhrmann aan. “Bonque hanteert een helder concept. Je betaalt eenmalig een scherp tarief, waarna er een complete zoektocht via diverse wervingskanalen plaatsvindt, tot de juiste kandidaat gevonden is. Door dit concept weet je precies waar je aan toe bent.”

“Deze combinatie van factoren heeft ons voor Bonque doen kiezen. We hebben dankzij Bonque binnen drie weken de juiste kandidaat gevonden.”

Over Wöhrmann

Wöhrmann is sinds 1 oktober 2016 onderdeel van De Boekgroep, waar ook Bariet en TenBrink Offset toe behoren. De Boekgroep vormt samen met Wilco een krachtige speler op de (internationale) boekenmarkt.

Wöhrmann maakt voor uitgevers en bedrijven jaarlijks tientallen miljoenen boeken in verschillende uitvoeringen, zowel in zwart/wit als in kleur. Het bedrijf werkt met oplagen van 50 exemplaren tot 100.000 exemplaren. Hiertoe beschikt Wöhrmann over een gedifferentieerd machinepark en de daarbij horende specialistische kennis.

Omdat Wöhrmann op diverse vlakken automatiseringen wilde doorvoeren, werd een zoektocht gestart naar een goede, ervaren developer.