Ervaring van Winvision

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"We nemen ieder jaar wel één of twee mensen aan via Bonque."

Emmely de Regt-Kruft
Corporate Recruiter en HR-adviseur

Winvision is vanaf 2013 klant van Bonque en heeft momenteel voor de derde keer een Standaardpakket lopen. “We nemen ieder jaar wel één of twee mensen aan via Bonque. We ontvangen veel cv’s, en het bevalt goed. Bonque heeft een uitgebreid netwerk en is relatief goedkoop. De buttons in de e-mail om kandidaten uit te nodigen of af te wijzen zijn ook heel fijn, ze besparen ons veel tijd.”

Over Winvision

Full service ICT-organisatie Winvision is opgericht in 2002. Het bedrijf richt zich op het Microsoft-platform en fungeert als strategische ICT-partner voor instellingen in de zorg, het onderwijs, goede doelen- en ledenorganisaties en gemeenten. Specialisten van Winvision werken vaak aan meerdere projecten tegelijkertijd, in verschillende projectteams. Een projectteam bestaat over het algemeen uit één of meerdere developers, een tester, een consultant en soms een architect. Hoe groter en complexer het project, hoe uitgebreider het team.

“Omdat wij een projectenorganisatie zijn, hebben onze medewerkers een grote verantwoordelijkheid. Je levert het project – samen met je team – echt van A tot Z goed af. Kwaliteit is leading, en daar staan we als organisatie voor”, vertelt Emmely de Regt-Kruft, corporate recruiter en HR-adviseur bij Winvision.

“We hebben inmiddels veel mooie projecten op onze naam staan. Een voorbeeld is WinCare, ons decentrale registratiesysteem voor de jeugdzorg waarbij de burger en het gezin centraal staan.” WinCare brengt mensen en organisaties die een rol spelen bij de jeugdhulp online bij elkaar. Het is een nieuw registratiesysteem dat mobiel werken en directe communicatie mogelijk maakt. WinCare is ontwikkeld in nauwe samenwerking met zeven jeugdhulporganisaties.