Ervaring van Webparking

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Het tempo waarin Bonque mensen kan aandragen, ligt gewoon hoger."

Remko Brenters
Eigenaar

Via zijn eigen kanalen krijgt Webparking regelmatig aanloop van nieuwe medewerkers. Toch merkt het bedrijf dat de vacatures hiermee niet altijd snel genoeg ingevuld worden. “Het tempo waarin Bonque mensen kan aandragen, ligt gewoon hoger.”

Ook het financiële plaatje van een samenwerking met Bonque spreekt Webparking aan. “De vaste prijs van Bonque is een groot voordeel. De praktische afwegingen waren heel interessant; door de manier van werken met pakketten weet je waar je aan toe bent en wat je krijgt.”

Webparking begon aanvankelijk met een Standaardpakket bij Bonque, maar breidde dit voor de periode van drie maanden uit met het meest uitgebreide pakket, het All-in-pakket. Hiermee kan Webparking voor één vaste prijs onbeperkt kandidaten aannemen.

Over Webparking

Webparking is met een klein team, inclusief kantoorpuppy, gevestigd in Rotterdam. Het bedrijf levert ouderwets maatwerk: er is geen sprake van standaardoplossingen en er wordt niks in het buitenland gemaakt. “We werken met passie en mensen hebben hart voor het product”, vertelt Remko Brenters, eigenaar van Webparking. “Ons belangrijkste streven is kwaliteit, bijvoorbeeld als het gaat om storingsvrijheid. We bieden een goede service door mee te denken met de klant.”