Ervaring van Vlot Solutions

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"We vinden het heel belangrijk dat Bonque begrijpt dat wij geen standaardprogrammeurs zoeken."

August Vlot
Eigenaar

Vlot Solutions maakt gebruik van verschillende wervingskanalen bij het vinden van kandidaten. “We hebben eerder een combinatie gehad van advertenties en samenwerkingen met werving-en-selectiebureaus”, vertelt August Vlot, eigenaar van Vlot Solutions. “Hetgeen wij zelf qua publicaties doen, is niet altijd genoeg. Omdat we zelf niet de middelen en de kennis hebben om actief op zoek te gaan in de markt, kiezen we ervoor om met een bureau in zee te gaan.”

Uiteindelijk kwam Bonque uit de bus als ideale recruitmentpartner. De combinatie van een compleet aanbod en een aantrekkelijk tarief overtuigde Vlot Solutions. “Bonque heeft een goede propositie en hanteert lage prijzen. We vinden het daarnaast heel belangrijk dat Bonque begrijpt dat wij geen standaardprogrammeurs zoeken.”

Het contact met Max Eyck, business developer van Bonque, wordt door Vlot Solutions als positief ervaren. “Hij zit er goed bovenop en neemt contact op wanneer er dingen zijn.” Vlot Solutions heeft bij Bonque gekozen voor een All-in-pakket. Binnen drie maanden heeft het bedrijf twee nieuwe medewerkers kunnen aannemen via Bonque.

Over Vlot Solutions

Vlot Solutions staat voor kwalitatieve, doordachte en gebruiksvriendelijke software. Het is een dynamische organisatie die sinds 1985 oplossingen voor de medische hulpmiddelenbranche ontwikkelt. Voor bedrijven in deze sector is de software van Vlot Solutions een oplossing voor functionele en logistieke pijnpunten. Het biedt klanten de mogelijkheid hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en hun bedrijfsvoering beter te sturen.

De suite aan door Vlot Solutions ontwikkelde producten omvat de domeinen administratie, BI, EPD, planning, web en workflow. Het bedrijf werkt met een selecte doelgroep en is al 30 jaar specialist in deze nichemarkt.