Ervaring van visualfabriq

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Bonque heeft ons uitstekend begeleid, leverde goede kandidaten en zorgde na een sollicitatie altijd voor een follow-up. Bonque doet wat ze beloven."

Sjaak Langerveld
COO

Omdat het goed gaat met visualfabriq, heeft het bedrijf vanzelfsprekend nieuwe specialisten nodig. Een eerdere samenwerking met Bonque was goed bevallen, daarom was de keuze snel gemaakt. “Ik wist dat het mij zelf niet ging lukken om developers aan te trekken”, vertelt Sjaak Langerveld, COO bij visualfabriq. “Je moet daarvoor een bekende naam zijn. Ontwikkelaars zijn erg gewild en zitten vaak goed op hun plek. Daarom wil ik met een partner samenwerken die goed bekend staat. Een partij die behoorlijk in de IT-wereld is ingewerkt en goed bekend is met social marketing.”

Tot nu toe heeft visualfabriq via Bonque twee nieuwe medewerkers aangenomen. Het bedrijf heeft een All-in-pakket voor de periode van een jaar afgesloten. Daarbij betaalt visualfabriq eenmalig voor het pakket, waarna het een jaar lang onbeperkt nieuwe medewerkers kan aannemen.

visualfabriq is te spreken over de resultaten. “Ik ben heel tevreden over hoe het met Bonque gegaan is. Onze contactpersoon, Tim de Vries, gaat enthousiast te werk. Bonque heeft ons uitstekend begeleid, leverde goede kandidaten en zorgde na een sollicitatie altijd voor een follow-up. Bonque doet wat ze beloven.”

Over visualfabriq

visualfabriq is actief in de binnen de fast moving consumer goods (FMCG)-branche. Het bedrijf opereert wereldwijd en richt zich op de promotie van voedselproducenten. Deze kunnen met de door visualfabriq ontwikkelde SaaS-tools het gehele proces rondom promoties begeleiden en hier dieper inzicht in krijgen. Ook kunnen de klanten van visualfabriq met behulp van deze data-analysetools aflezen hoe ze zich verhouden ten opzichte van hun concurrenten.

De door visualfabriq ontwikkelde software onderscheidt zich door het samenvoegen van verschillende informatie, waardoor klanten dit instant en gemakkelijk kunnen inzien. Daarbij werkt het bedrijf volledig cloud-based en Agile en maakt het gebruik van de modernste technologie.