Ervaring van VIP Response

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Bonque is eigenlijk een vreemde eend in de bijt. Jullie werken toch net even wat anders dan de gewone recruitmentbureaus."

Arie Anker
HR-manager

VIP Response heeft bij Bonque voor de derde keer een All-in-pakket voor een kwartaal afgesloten. “Het is zo’n vluchtig wereldje; om je netwerk van developers op peil te houden, moet je er bijna continu mee bezig zijn”, legt Anker uit. Om vacatures sneller en met minder moeite in te kunnen vullen, heeft VIP Response besloten dit uit te besteden aan Bonque.

“Bonque is eigenlijk een vreemde eend in de bijt. Jullie werken toch net even wat anders dan de gewone recruitmentbureaus. Daarbij vind ik het ook belangrijk dat ik Jan-Ernst, mijn contactpersoon bij Bonque, zelf heb ontmoet. Op die manier krijgt hij ook een kijkje in het bedrijf en een gevoel van de sfeer en cultuur. Zo kunnen we samen tot een optimaal resultaat komen.”

Over VIP Response

VIP Response is een affiliate marketingorganisatie. Via prijsvragen verzamelen ze e-mailadressen en contactgegevens voor klanten. “Het is een kwestie van het bij elkaar brengen van vraag en aanbod: je kunt alles wel zelf willen doen en binnen Nederland houden, maar de wereld is zoveel groter”, vertelt Arie Anker, HR-manager bij VIP Response. “Daarom hadden we het idee om eens te gaan kijken of we een netwerk kunnen opbouwen. Zo hebben we nu honderden miljoenen e-mailadressen en contactgegevens.”

Sinds de oprichting in 2013 is VIP Response enorm aan het groeien. Het bedrijf is daarom constant op zoek naar personeel. Op het kantoor in Utrecht werken zo’n 30 collega’s, maar ook wereldwijd breidt het bedrijf uit. Inmiddels heeft VIP Response ook kantoren in Barcelona, Toronto en Kuala Lumpur.