Ervaring van Van Leeuwen

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Bonque is vasthoudend en maakt beloftes waar."

John van Schaijk
Corporate IT-manager

Van Leeuwen heeft bij Bonque voor de tweede keer een All-in-pakket afgesloten. “Het is moeilijk om de senior SAP-vacatures alleen vanuit ons eigen netwerk in te vullen. Daarom zochten we een intermediair die weet wat voor profiel we zoeken, en die dit goed kan invullen. Dat scheelt ons bovendien veel tijd.”

Bonque kwam als beste uit de bus voor Van Leeuwen. “Het model van Bonque werkt goed”, aldus John van Schaijk, corporate IT manager bij Van Leeuwen. “Ze hebben een redelijke prijs, zonder dat je gelijk een percentage van het jaarsalaris kwijt bent. Bonque is proactief richting kandidaten, ze zitten er goed bovenop.”

“Bonque is vasthoudend en maakt beloftes waar. In het begin was het even aftasten, maar inmiddels weet Bonque goed wat we zoeken. Het is daarom prettig om een langere samenwerking te hebben. Jim, onze contactpersoon bij Bonque, is iemand die vol enthousiasme dingen oppakt én resultaat levert. Er zijn inmiddels al twee nieuwe medewerkers aangenomen.”

Over Van Leeuwen

Van Leeuwen is een internationaal opererende handelsonderneming, gespecialiseerd in stalen buizen en buistoepassingen. Het bedrijf is actief in vrijwel alle industriële sectoren. Met zo’n veertig vestigingen verspreid over Europa, het Midden-Oosten, Azië, Australië en Amerika zorgt Van Leeuwen ervoor dat de materialen overal op de wereld verkrijgbaar zijn, waar nodig bewerkt op maat.

De medewerkers van Van Leeuwen hebben specialistische kennis van sourcing, projectmanagement, logistiek en voorraadplanning, en werken nauw samen met klanten in de industrie- en energiemarkt. De combinatie van wereldwijde logistiek en kennis van producten en toepassingen bij klanten maakt Van Leeuwen toonaangevend en onderscheidend.

Vanaf de oprichting in 1924 heeft het bedrijf zich voortdurend ontwikkeld, met meer producten en diensten en een wereldwijd netwerk. Met kennis en kunde op het gebied van logistieke processen, voorraadplanning, projectmanagement en de toepassing van producten en diensten in diverse markten en industrieën.

Van Leeuwen heeft zich steeds meer ontwikkeld van handelsbedrijf tot dienstverlener. Daarbij spitst het zich enerzijds toe op specifieke markten en klanten, en anderzijds op grote projecten met partnerships en maatwerk.