Ervaring van Utomik

waves

Ervaring met Bonque

"Qua prijs is Bonque heel aantrekkelijk. Dat is een van de redenen waarom we de samenwerking zijn gestart."

Mark Schroders
CTO

Utomik heeft een Standaardpakket bij Bonque afgesloten. Inmiddels heeft het bedrijf al meerdere personen kunnen aannemen.

“De contacten met Bonque zijn prima. We hebben contact met Bryan en Vinny, ieder voor één van onze specialisaties. We hebben met Bonque afgesproken dat sollicitanten eerst een opdracht krijgen, voordat ze hier op sollicitatiegesprek komen. Het is erg prettig dat deze mogelijkheid er is; wij kunnen hiermee beter beoordelen of een kandidaat geschikt is. Een cv zegt namelijk lang niet alles over een sollicitant. De game-instructie spreekt veel mensen aan, waardoor er veel interesse is. De juiste talenten vinden voor een innovatieve start-up zoals wij is niet altijd makkelijk.”

“Qua prijs is Bonque heel aantrekkelijk. Dat is een van de redenen waarom we vorig jaar de samenwerking zijn gestart. Tot nu toe zorgt Bonque, in combinatie met de vacatures op onze eigen site, voor genoeg sollicitanten met passende cv’s.”

“We zullen voorlopig gebruik blijven maken van de diensten van Bonque. Het gaat goed, en er is ruimte voor een persoonlijke aanpak. Snel groeien kan iedereen, maar kwaliteit en een unieke bedrijfscultuur behouden is de uitdaging.”

Over Utomik

Utomik is een baanbrekend internationaal gameplatform, dat gebruikers onbeperkt gamen aanbiedt. Snel en gemakkelijk fantastische games spelen. Innovatie en kwaliteit. Dat is waar ze voor staan. “Utomik is in september 2014 opgericht, maar onze roots gaan terug tot 2006”, vertelt Mark Schroders, CTO van Utomik. “We zijn een start-up met ruim 8 jaar ervaring op het gebied van gamedistributie en softwareontwikkeling.”

“Het ‘all-you-can-game-principe’ ontstond een aantal jaar geleden. Wij merkten dat het voor films en muziek in opkomst was, maar niet voor games. Utomik maakt het gemakkelijk games snel te spelen, zoveel als je wilt. Normaal duurt dat lang, omdat grote games eerst volledig gedownload en geïnstalleerd moeten worden. Onze innovatieve streamingtechnologie haalt games in kleine stukjes binnen. Zo kun je al binnen een paar minuten spelen.”