Ervaring van triptic

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Ik vind het prettiger werken dan wat ik eerder heb ervaren. Ik heb bij Bonque niet het idee dat er zomaar wat wordt gedaan, zoals ik dat bij andere partijen wel heb."

Roel Knapen
Directeur

Het invullen van specifieke ICT-vacatures werd moeilijk voor triptic. “Je hebt weinig toegang tot goede professionals, mede doordat ze erg gewild zijn”, vertelt Roel Knapen, directeur van triptic. “Met eigen middelen lukt het ook wel, maar dit werkte niet snel genoeg. Je hebt simpelweg in een bepaald tijdsbestek cv’s nodig, dus je kunt niet gaan zitten afwachten. Dan kom je bij Bonque uit, zij gaan echt voor je op zoek.”

In het verleden heeft triptic slechte ervaringen gehad met werving-en-selectiepartijen, daardoor is het bedrijf nu kritisch bij de keuze met wie het samenwerkt: “Ik heb bij Bonque de ervaring dat het netjes gaat, er gebeuren geen rare dingen. Ik vind het prettiger werken dan wat ik eerder heb ervaren. Ik heb bij Bonque niet het idee dat er zomaar wat wordt gedaan, zoals ik dat bij andere partijen wel heb. Het contact met Bonque is goed.”

triptic sloot bij Bonque een All-in-pakket af. Het bedrijf is te spreken over de constructie die Bonque hanteert: “Wanneer je plotseling vier mensen wilt werven, is het natuurlijk prettig dat je dat binnen een kwartaal voor een vast bedrag kunt doen.”

Over triptic

triptic begon 18 jaar geleden als full-service online communicatiebureau. Op een gegeven moment besloot het bedrijf om op een meer productmatige manier te gaan werken, in plaats van de focus te leggen op projecten. Naar aanleiding hiervan werd Iris Intranet ontwikkeld, een sociaal samenwerkings- en kennisdelingsplatform. Met andere woorden: social intranet.

Via Iris verloopt alle communicatie tussen collega’s via één platform. Vervolgens is alle communicatie via een slimme zoekmachine makkelijk terug te vinden. Het doel van het platform mensen op een prettigere en efficiëntere manier te kunnen laten werken. Naast Iris Intranet ontwerpt en realiseert triptic ook websites.