Ervaring van TMNS

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Ik beveel Bonque graag aan bij andere bedrijven, omdat ze er bovenop zitten. Wij zijn ambitieus en gedreven en dat is Bonque ook."

Anneke de Boom
Director Recruitment

TMNS begon bij Bonque met een Standaardpakket en is begin dit jaar overgestapt naar een All-in-pakket.“Patrick van Bonque is bij ons langs geweest – dat heeft er mede voor gezorgd dat wij momenteel een All-in-pakket bij jullie hebben”, vertelt De Boom. “We spraken over onze bedrijfscultuur en die van jullie; er bleken veel overeenkomsten te zijn. Patrick kwam over als een slimme fanatiekeling. Ik kreeg een goed gevoel bij Bonque en besloot de overstap te maken.”

“In no-time hadden we veel cv’s op ons bureau. Bonque stuurde de juiste mensen door, specialisten van een goed kaliber. Jullie luisteren goed naar ons en weten precies wat we zoeken. Bonque is vasthoudend en wil duidelijk ook het beste voor TMNS. Als jullie zeggen dat iemand qua kennis goed is, maar communicatief niet bij het bedrijf past, vertrouw ik erop dat dat ook gewoon zo is. Kan ik mijn contactpersoon even niet te pakken krijgen? Hij belt me áltijd terug en is tot laat te bereiken.”

“Ik beveel Bonque graag aan bij andere bedrijven, omdat ze er bovenop zitten. Wij zijn ambitieus en gedreven en dat is Bonque ook. Daarnaast zijn de kandidaten die hier op gesprek komen goed ingelicht over ons bedrijf. Patrick doet dat perfect. Ik merk dat we gegroeid zijn in onze samenwerking – en dat dit leidt tot goede resultaten.”

“Bonque is echt anders. De band die ik met jullie heb is sterker dan bij een klassiek werving-en-selectiebureau. We bellen elkaar vaak nog even aan het einde van de dag en dan bespreken we hoe de dag verlopen is. Wij zijn een organisatie waarbij het menselijke aspect naar voren komt, en dat voel ik ook bij Bonque.”

Over TMNS

TMNS werd op 1 mei 2002 opgericht en is gespecialiseerd in de ondersteuning van organisaties bij het behalen van een optimaal rendement uit hun bestaande ICT-investeringen. “Als we bij een partij binnenkomen, komen we allerlei systemen tegen. Wij zorgen ervoor dat die optimaal met elkaar communiceren”, aldus Anneke de Boom, director recruitment bij TMNS. “Behalve naar integratie kijken we ook waar een onderneming naartoe wil, wat ze willen bereiken en hoe wij ze optimaal kunnen helpen bij hun bedrijfsprocessen. Die analyse resulteert in een strategisch advies. TMNS denkt mee met de klant en voegt op die manier waarde toe aan hun business.”

TMNS heeft verschillende positieve ontwikkelingen doorgemaakt. Zo heeft er een verbreding van de markt plaatsgevonden en wordt er sinds 2008 gebruik gemaakt van een internationaal netwerk van specialisten. Op dit moment is het bedrijf de meest toonaangevende onafhankelijke ICT-integratie-serviceprovider van Europa. TMNS heeft kantoren in Nederland, Duitsland, Zwitserland en Servië.

“TMNS bestaat uit een multiculturele groep specialisten. Zij zorgen voor flexibiliteit en maken het leggen van connecties met organisaties wereldwijd mogelijk. Voor onze buitenlandse medewerkers regelen wij alles, zodat zij en hun gezin zich op hun gemak voelen in hun nieuwe woongebied.” TMSN pakt graag elke internationale mogelijkheid aan. “Past een project in ons straatje? Dan gaan we er uiteraard mee aan de slag!”

TMNS is niet gebonden aan één leverancier of oplossing, maar werkt onafhankelijk. Op deze manier kan altijd de beste oplossing aan klanten worden geboden. “We vinden het belangrijk dat we kennis hebben van verschillende mogelijkheden en altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen. ‘The music never stops’, zeggen we wel eens. TMNS is namelijk altijd in beweging. We zijn flexibel en innovatief. Als de markt verandert, veranderen wij mee.”