Ervaring van TJIP

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"De persoonlijke samenwerking is goed en de resultaten zijn dat ook."

Mariëtte Dokman
HR-manager

TJIP legt zijn eieren niet in één mandje, als het aankomt op recruitment. “Voor onze werving maken we maken gebruik van verschillende bronnen – dat is ook wel nodig in de huidige arbeidsmarkt”, vertelt Mariëtte Dokman, HR-manager bij TJIP. “Bovendien stellen we hoge eisen aan een medewerker. Bij ons werken analytisch sterke mensen met een zeer hoog leervermogen, die complexe zaken kunnen bedienen.”

“Ik vind het fijn dat we bij Bonque verschillende soorten functies kunnen neerleggen. Onze contactpersoon, Max Eyck, is zo enthousiast, dat is echt goed voor ons. Max en ik bellen bijna dagelijks. Ik merk dat als je een klik hebt met je contactpersoon, dit echt een toegevoegde waarde is.”

TJIP werkt al een paar jaar samen met Bonque. “Bonque kent ons bedrijf en krijgt terugkoppeling van kandidaten. Dus je hebt er ook een stukje arbeidsmarktcommunicatie bij. De persoonlijke samenwerking is goed en de resultaten zijn dat ook.” Het bedrijf heeft de ambitie om volgend jaar met ongeveer zes man te groeien en maakt daarom gebruik van het All-in-pakket. “Eigenlijk zoeken we continu slimme mensen die echt een uitdaging in hun werk willen.”

Over TJIP

TJIP is een innovatieve onderneming die software maakt voor onder meer de financiële wereld en de zorgsector. In 1999 startte het bedrijf met het bouwen van software ter ondersteuning van new business en voor het implementeren van sterk verbeterde processen.

Inmiddels is TJIP gegroeid tot een bedrijf met ruim 90 medewerkers. Met zijn uitgebreide kennis van financiële producten en bedrijfsprocessen helpt het banken en verzekeraars om efficiënter en goedkoper te werken en hun klanten beter te bedienen.

TJIP is kennisleider als het gaat om het ontwikkelen van front-office-software. Van systeemintegratie tot efficiënte registratie en van dossierverwerking tot het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Van de zorg- tot de financiële sector. Met zijn oplossingen maakt TJIP processen sneller, slimmer, efficiënter en eenvoudiger. Optimaal gebruikersgemak is daarbij een belangrijk uitgangspunt.