Ervaring van Tible

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Bonque heeft me wel eens overtuigd om met mensen te spreken die ik in eerste instantie zelf niet zou hebben uitgekozen."

Merijn Boom
Directeur

Voor zijn dienstverlening op het gebied van testen en andere grote klussen werkt Tible met offshore-personeel. De kennis blijft echter in Nederland. Uitbreiden in het buitenland ging altijd gemakkelijk. Vanaf de zomer van 2015 is Tible begonnen met het werven van personeel in Nederland. De samenwerking met een werving-en-selectiepartij beviel niet, daarom werd gekozen voor een pakket van Bonque.

“Het grote voordeel van Bonque vind ik dat het cv van een kandidaat volledig in te zien is”, verklaart Boom. “Door te kijken bij welke bedrijven iemand heeft gewerkt, kan ik al een beetje inschatten of het een match zou kunnen zijn.”

“Ook de kosten zijn een groot verschil. Wat je voor een All-in-pakket betaalt, haal je er makkelijk uit op het moment dat je mensen aanneemt. Bovendien had Bonque heel goed door wat we zochten, dit werkte voor mij erg prettig. Bonque heeft me wel eens overtuigd om met mensen te spreken die ik in eerste instantie zelf niet zou hebben uitgekozen.” Dit pakte positief uit: Tible nam zo een nieuwe medewerker aan.

Over Tible

Tible is opgericht vanuit het idee om reclamebureaus te helpen met hun online propositie. Dankzij de ICT-achtergrond van de eigenaars kwamen er ICT-opdrachten bij; zodoende is Tible uitgegroeid tot allround productiehuis voor ICT-zaken: van development tot support en van securityadvies tot hosting.

Tible ontwikkelt haalbare oplossingen voor bedrijven, waarbij het de nadruk legt op het behalen van bedrijfsresultaten. De werkwijze is gebaseerd op de laatste trends in de markt. Tible opereert nog steeds in de reclamehoek, het bedrijf beheert bijvoorbeeld alle data voor de folderproductie van A.S. Watson. Daarnaast is het ook verantwoordelijk voor de automatisering die achter het Nederlandse statiegeld op PET-flessen zit.

Merijn Boom, directeur bij Tible, merkt op dat het proces pas optimaal is wanneer er wordt samengewerkt. Deze gedachte komt ook in de bedrijfsnaam tot uiting: “In het Spaans is el tible een soort klarinet, die bekend staat om zijn scherpe toon. Het instrument is altijd goed te herkennen en er is samenspel nodig om harmonie te creëren. Dit geldt ook voor ons bedrijf: met onze dienstverlening voeren we vaak de boventoon, maar in samenspraak met onze partners en opdrachtgevers komen we tot het beste resultaat.”