Ervaring van Telecom

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"De keuze voor een samenwerking met Bonque heeft veel te maken met het kostenplaatje. Jullie hebben een bepaalde formule, waarmee jullie anders zijn dan de rest."

Hans Zegers
Manager Software Development

Dat het tegenwoordig steeds moeilijker wordt om goede specialisten aan te nemen, is ook Telecom duidelijk geworden. “In de ICT-wereld is het nogal lastig om mensen te triggeren“, vertelt Hans Zegers, manager software development bij Telecom. “Dat komt mede doordat er gewoon heel veel vraag is vanuit de markt.”

Het inschakelen van een recruitmentpartner was een logisch gevolg. “De keuze voor een samenwerking met Bonque heeft veel te maken met het kostenplaatje. Jullie hebben een bepaalde formule, waarmee jullie anders zijn dan de rest. Bonque biedt met het All-in-pakket een bepaald tijdsvak tegen een vast tarief.”

“Met Bonque kan ik erg prettig samenwerken. Onze contactpersoon, Max Eyck, heeft voldoende kandidaten voorgesteld, die eerst goed door hem zijn gefilterd. Het is allemaal heel aangenaam verlopen en ik heb er een goed gevoel aan overgehouden. Alles is op zeer korte termijn gerealiseerd, dat is heel positief. Verdere samenwerking in de toekomst ligt daarom wel voor de hand.”

Over Telecom

Telecom Bedrijfscommunicatie is de trotse ontwikkelaar, fabrikant, leverancier en installateur van buizenpostsystemen in Nederland – en ver daarbuiten. Sinds 1950 staat het bedrijf borg voor de kwaliteit en doelmatigheid van zijn systemen. Deze systemen spelen een cruciale rol spelen binnen interne logistieke processen van klanten.

Buizenpost is een old school, maar ontzettend efficiënt hulpmiddel om organisaties te optimaliseren en hun productiviteit te vergroten. Het biedt een flexibele en adequate oplossing voor de omgang met papier- en geldstromen. De verschillende buizenpostsystemen van Telecom worden gebruikt in ziekenhuizen, distributiecentra en de industrie, maar ook voor geldtransport in winkels en banken.

Al ruim 6 decennia werkt Telecom met kennis en passie aan het optimaliseren van de interne logistiek van hun klanten.