Ervaring van Strukton

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Bonque heeft een ander concept, dat werkt gewoon prettiger. Misschien is het zuinigheid, maar ik vind het onzin om tienduizenden euro’s te moeten betalen voor één aanname."

Roel Westenberg
Manager System & Software Engineering

Met hulp van Bonque zoekt Strukton software engineers. “Het leuke van Bonque is dat de tarieven erg meevallen, zeker in vergelijking met andere partijen. We laten ons ook niet gek maken: als bureaus ons benaderen en een hoog percentage vragen, dan gaan we niet met ze in zee.”

Ook bij Strukton is het besef aanwezig dat je zonder hulp weinig bereikt, als het aankomt op het aannemen van goede specialisten. “Je hebt een externe partij nodig om goede mensen binnen te krijgen. Bonque heeft een ander concept, dat werkt gewoon prettiger. Misschien is het zuinigheid, maar ik vind het onzin om tienduizenden euro’s te moeten betalen voor één aanname.”

Strukton is tevreden over de frequentie waarmee Bonque cv’s aanlevert. Op zijn tijd heeft Westenberg contact met Robin, business developer van Bonque. “Als Robin een cv ziet waarvan hij denkt dat het echt een geschikte kandidaat voor ons is, dan belt hij altijd even.”

Over Strukton

Strukton past specialistische technieken toe in een drietal markten: rail, civiel en gebouwen. Het bedrijf bestaat al 95 jaar en heeft inmiddels ruim 7.000 medewerkers. In Nederland zit Strukton op meerdere locaties, daarnaast is het bedrijf erg actief in Europa. Het grootste onderdeel van de werkzaamheden bestaat uit railonderhoud.

Strukton is een bijzonder veelzijdig en gevarieerd bedrijf. Er is veel dynamiek en er vinden constant innovatieve ontwikkelingen plaats. In projecten komen diverse technieken samen. Een belangrijk onderdeel is het vertalen van data naar informatie.

De laatste jaren wordt Strukton steeds meer een high-tech-organisatie, de nadruk verschuift van productie- naar technologiebedrijf. “We hebben nu systemen waarmee je al een week van tevoren kunt zien of een spoorwissel in storing gaat”, vertelt Roel Westenberg, manager system & software engineering bij Strukton. “Dat is een compleet andere manier van werken dan voorheen, toen we wekelijks met een vetkwast de wissels insmeerden.” Wereldwijd vermarkt Strukton systemen als deze, en de bijbehorende kennis.