Ervaring van Stratech

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Vooraf geef ik zelf duidelijk aan wat voor mensen we zoeken, en daar wordt gewoon goed naar geluisterd én op geselecteerd."

Adelbert Smal
Marketingmanager

De invulling van vacatures verloopt bij Stratech via verschillende kanalen. Eén daarvan is een eigen platform, dat het bedrijf nog steeds gebruikt. Stratech werkt daarnaast al enige tijd samen met Bonque voor de invulling van vacatures waarbij de andere kanalen niet afdoende zijn.

Stratech vindt het prettig dat er bij Bonque een goede selectie aan vooraf gaat, waardoor ze betere kandidaten krijgen. Daarnaast waardeert het bedrijf dat er snel wordt geschakeld en dat er constant gescreend wordt. “Vooraf geef ik zelf duidelijk aan wat voor mensen we zoeken, en daar wordt gewoon goed naar geluisterd én op geselecteerd. Daardoor krijgen we goede kandidaten aan tafel. Het is prettig dat ik via een knop in de mail kan aangeven of ik een kandidaat wil spreken, dat maakt het minder omslachtig”, vertelt Hans Leeuw, manager R&D bij Stratech.

Twee weken na de start van de samenwerking met Bonque werd door Stratech de eerste developer aangenomen.

Over Stratech

Stratech werd opgericht in 1989 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 60 werknemers. Binnen Stratech zijn er drie takken; de grootste en snelst groeiende tak is logistiek en industrie. Hiervoor biedt Stratech een digitale totaaloplossing, die het gehele export- en zendingenproces verbetert. Stratech is de enige partij in Nederland die een soortgelijke totaaloplossing biedt.

De tweede tak waarin het bedrijf actief is, is de recreatiebranche. Hiervoor heeft Stratech een plannings- en reserveringssysteem ontwikkeld, voorzien van een koppeling met de website en een ‘zoeken-en-boeken-functie’. De derde tak is de publieke markt, waarbij de focus ligt op schuldhulpverlening.

“We willen de kennispartner van onze klanten zijn en ondernemers helpen te ondernemen met innovatieve standaard-softwareoplossingen”, aldus Adelbert Smal, marketing manager bij Stratech. Voor elke sector heeft Stratech een eigen ontwikkelteam. De teams werken via de Agile/Scrum-methodiek, waarbij in teamverband in korte cycli software wordt ontwikkeld en opgeleverd.