Ervaring van Solidform

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Ik vind het bijzonder dat Bonque een goed gevoel heeft ontwikkeld voor wat bij ons past."

John Kalle
Information Analyst

SolidForm heeft geen HR-afdeling en heeft zelf niet de tijd om uitgebreid op zoek te gaan naar personeel. Het bedrijf wil daarom op het gebied van werving maximaal ontzorgd worden, voor een acceptabel bedrag. Een All-in-pakket bij Bonque was daarom een logische keuze. Voor een vast, laag bedrag maakt SolidForm gebruik van de volledige service en expertise van Bonque.

“Met behulp van Bonque proberen we jong talent aan ons te binden”, legt Kalle uit. “In de ICT-sector is het geen gemakkelijke opgave om personeel te werven. De branche is enorm divers en verandert bovendien continu. Daarbij zijn er ontzettend veel werving-en-selectiebureaus. De bedragen die zij vragen zijn erg hoog – en dan heb je nog geen garantie dat iemand ook daadwerkelijk de beste match is voor je bedrijf.”

“Het contact met Bonque is erg prettig. Ik vind het bijzonder dat Bonque een goed gevoel heeft ontwikkeld voor wat bij ons past. Max, onze contactpersoon, denkt proactief mee, is niet te pusherig en echt geïnteresseerd. Dat is echt een toegevoegde waarde. Ik zie een langere samenwerking met Bonque absoluut zitten, omdat deze houding goed bij ons bedrijf past.”

Over Solidform

SolidForm werkt vanuit Breda vol enthousiasme aan slimme, solide maatwerkoplossingen via webapplicaties. Dit doet het bedrijf voor een aantal grote partijen in niche-retailmarkten. SolidForm wordt gekenmerkt door een no-nonsense-mentaliteit en door zijn betrokkenheid bij zowel klanten als producten. Het bedrijf bestaat inmiddels vijf jaar en heeft gezonde groeiambitie. Momenteel bestaat SolidForm uit vijf gedreven professionals.

SolidForm is een gerenommeerd ICT-bedrijf dat klanten voorziet in al hun online wensen: CMS, labrapportage, online agenda’s, urenregistratiesystemen, maatwerkwebcrawlers, Google Analytics-koppelingen, SOAP-webservices, Single Sign On-applicaties, HTML-analysers, webportalen – en nog veel meer.

Klanten verwachten steeds meer van SolidForm. Dat vraagt niet alleen om personele uitbreiding, maar ook om nieuwe skills en inzichten: inhoudelijk groei. “Op die manier probeer je een team te creëren van mensen die heel goed bij elkaar passen, maar ook een eigen visie of bijdrage hebben,” vertelt John Kalle, information analyst bij SolidForm.