Ervaring van SDB

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Bonque onderscheidt zich positief: wat ze hebben gezegd, zijn ze ook nagekomen. Er zijn goed passende mensen voorgesteld, en uiteindelijk is dat waar het om gaat."

Wim Bocxe
Busines Unit Manager

SDB sloot aanvankelijk een All-in-pakket af bij Bonque, voor de duur van 6 maanden. Dit pakket werd onlangs door het bedrijf verlengd. “We willen de komende jaren graag groeien. We zijn een stabiele, professionele organisatie en openen binnenkort een tweede vestiging in Amersfoort. We merken dat grotere klanten het liefst samenwerken met gespecialiseerde partners, zoals SDB”, aldus Wim Bocxe, busines unit manager bij SDB.

Om die groei te bewerkstelligen is SDB op zoek naar professionele software engineers en architecten. Het bedrijf heeft hierbij korte lijnen met Bonque. “Er is steeds meer interactie tussen SDB en Bonque, en dit werpt zijn vruchten af.” SDB heeft daarnaast rechtstreeks contact met kandidaten. “Dat wordt door ons, maar ook door de sollicitant als zeer positief ervaren. Als het van beide kanten past, hoeven we er niet lang over na te denken en schakelen we meteen.”

“We hebben in het verleden met meerdere bureaus contracten afgesloten en hoorden vaak dat het allemaal ging lukken – maar daar zetten wij weleens onze vraagtekens bij. Bonque onderscheidt zich hierin positief: wat ze hebben gezegd, zijn ze ook nagekomen. Er zijn goed passende mensen voorgesteld, en uiteindelijk is dat waar het om gaat.”

Over SDB

SDB is sinds 1988 leading in software development. Het bedrijf richt zich op het Agile ontwikkelen van bedrijfskritische Java-applicaties voor grote en middelgrote organisaties. De focus ligt hierbij op kwaliteit, flexibiliteit, efficiëntie en zekerheid. SDB werkt aan diverse uitdagende Scrum-projecten voor zijn klanten, die zich bevinden in de (e)-overheid en de financiële, logistieke en handelssector.

SDB heeft een diverse klantengroep. Het bedrijf werkt onder meer voor ProRail, Schiphol, ICTU, de Belastingdienst en Rabobank en is voor een flink aantal klanten preferred supplier. SDB breidt continu uit en werkt aan steeds meer projecten. SDB werkt met .NET en Java en heeft architecten in dienst die vanuit daar zijn doorgegroeid.