Ervaring van Reports

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Het gemak, de prijsstelling en het snelle schakelen van Bonque, dat is voor mij doorslaggevend."

Bob van Dulken
Directeur

Reports werkt al anderhalf jaar samen met Bonque en heeft in die periode verschillende mensen kunnen aannemen. “De reden dat wij met Bonque zijn gaan samenwerken, is dat ik minder geloof in de traditionele manier van werving en selectie. Daar liggen de bedragen die je betaalt per aanname vele malen hoger.”

Bonque speelt volgens Reports goed in op het feit dat het bedrijf zoveel mogelijk cv’s wil ontvangen en veel mensen op gesprek wil krijgen. “Ik geef bij Bonque aan wat voor type mensen en welke basiskennis ik zoek. Op basis van deze informatie krijg ik cv’s doorgestuurd, en uiteindelijk kunnen we zelf bepalen wie we aannemen.”

Reports waardeert niet alleen de aantrekkelijke tarieven, maar ook de manier waarop Bonque te werk gaat. “Het gemak, de prijsstelling en het snelle schakelen van Bonque, dat is voor mij doorslaggevend.”

Zolang Reports groeit, wil het bedrijf gebruik blijven maken van de diensten van Bonque. “Ik vind het fijn dat ik zelf kan bepalen of iemand het wel of niet is voor Reports. Daarom worden er ook vaker mensen afgewezen en vinden er veel sollicitaties plaats. Dat ligt niet aan Bonque, dat is gewoon de werkwijze die ik graag hanteer.”

Over Reports

Reports is gespecialiseerd in het inrichten van managementinformatie. “Wij maken data inzichtelijk, zodat iedereen het begrijpt”, vertelt Bob van Dulken, directeur van Reports. Reports levert zijn diensten in abonnementsvorm, hiermee onderscheidt het zich van andere ICT-bedrijven. “De klant betaalt een maandbedrag en ontvangt verschillende dashboards met managementinformatie, gevisualiseerd naar hun wens, helemaal kant-en-klaar.”

Bij Reports werkt het personeel voor veertig procent op kantoor en voor zestig procent bij de klant. “Het is belangrijk dat je een goed beeld krijgt van hoe de omgeving van de klant eruit ziet, hoe de cultuur bij zo’n onderneming is en hoe de aansturing gaat.” Deze factoren spelen mee bij het maken van een geschikt dashboard voor de klant.

Een consultant van Reports wordt niet meteen een half jaar bij een klant gedetacheerd; op deze manier wordt voorkomen dat werknemers hun verbinding met de organisatie verliezen.