Ervaring van Reliance

waves

Ervaring met Bonque

"Het grootste verschil met andere partijen is het businessmodel van Bonque."

Alex Damaschek
Eigenaar

Reliance gebruikt LinkedIn en andere social media voor de werving van personeel. “In het verleden hadden we een HR-manager, maar dit werd op een gegeven moment overbodig. We hebben nu niemand die zich daar dedicated mee bezig houdt – maar dat is ook niet nodig.”

Reliance nam verschillende partijen in de arm, bij het zoeken naar de juiste kandidaten. “Bonque is daar op een gegeven moment bijgekomen; vooral omdat jullie een goede constructie heeft. Het grootste verschil met andere partijen is het businessmodel van Bonque. Je betaalt puur voor het ‘samenbrengen van’ – en dat vind ik veel beter. Het selectieproces doen wij namelijk zelf.”

“Met Bonque kunnen we direct schakelen. Ik krijg profielen toegestuurd, we maken een selectie, ik plan een afspraak in via de buttons in de mail, ik reserveer het in mijn agenda en er staat een gesprek gepland.”

Over Reliance

Reliance maakt deel uit van de BITSGroup, een holding met drie labels: Reliance Managed Services (ICT-oplossingen voor de zakelijke markt); CarePartners (ICT-oplossingen voor de zorgsector) en Reliance CloudConnect (communicatieoplossingen, zoals Managed Voice). De BITSGroup is in september 2000 opgericht, in de periode na de millenniumdip. Vanaf dit moment is de holding zijn diverse diensten gaan aanbieden.

“We zitten nu met zo’n 25 man. Binnenkort waarschijnlijk met 30″, vertelt Alex Damaschek, eigenaar van BITSGroup. Deze groei zal geleidelijk gaan. “Het doel is om heel veel klanten op een uniforme wijze te bedienen, en de uitdaging is om met zo weinig mogelijk mensen zo veel mogelijk te doen. Groei van het bedrijf betekent daarom niet automatisch groei in personeel. We proberen bijvoorbeeld ook te automatiseren. Zo bouwen we portals zodat onze klanten zelfstandig zaken kunnen regelen.”