Ervaring van QoppoConsult

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Er wordt begrepen wat voor type mensen we zoeken."

Arjo Miedema
Business Manager

QoppoConsult heeft in 2014 een Standaardpakket bij Bonque afgesloten, en heeft inmiddels negen nieuwe medewerkers aangenomen. “We wilden groeien; de crisis tijd was voorbij en we hadden weer goede mensen nodig”, legt Miedema uit. “Door de vaste prijsstelling van Bonque wisten we waar we aan toe waren. Er zijn goede afspraken gemaakt en daar heeft iedereen zich aan gehouden.”

Veiligheidszoekers passen niet bij QoppoConsult, weet Bonque. “Er zijn inmiddels heel wat aannames geweest via Bonque en er komen er nog meer aan. Er wordt begrepen wat voor type mensen we zoeken.” QoppoConsult wil groeien, maar wil ook zijn persoonlijke karakter behouden. Er wordt voor gewaakt dat het bedrijf uitgroeit tot een dusdanig grote organisatie dat deze persoonlijke benadering niet meer haalbaar is. Zoals het nu gaat, zal de samenwerking tussen Bonque en QoppoConsult niet worden gewijzigd. “Het is een succesvolle samenwerking; Bonque voelt dat wij anders zijn.”

Over QoppoConsult

QoppoConsult is een onafhankelijke dienstverlener die hoogwaardige diensten levert op het snijvlak van business en ICT. Dat doen ze voor het bedrijfsleven en voor Nederlandse overheidsinstanties. QoppoConsult is onderdeel van The Human Network, dat in totaal uit 11 bv’s bestaat. “Bottom line zijn we een test-detacheringsbedrijf, maar het verschil zit hem in hoe je met je mensen omgaat. Daarin onderscheiden wij ons”, vertelt Arjo Miedema, business manager bij QoppoConsult.

QoppoConsult legt verbanden tussen de passies van zijn medewerkers en hun werkzaamheden. Door dit soort verbanden te leggen wordt beter begrepen waarom iemand passie heeft voor zijn vak. “Als je je medewerkers bewust kunt maken van de parallellen tussen wat ze graag doen en welk werk ze uitvoeren, krijg je mensen die gelukkig zijn in hun werk. Wij maken deze vertaalslag als geen ander.”