Ervaring van The Patient Safety Company

waves

Ervaring met Bonque

"Bij Bonque ligt het tempo wat hoger; dat werkt efficiënt en levert resultaat op."

Hans Evers
CTO

TPSC heeft via verschillende recruitmentpartijen geprobeerd om nieuwe mensen aan te trekken, maar kwam erachter hoe moeilijk dat kan zijn. “Goede mensen zijn schaars”, vertelt Hans Evers, CTO bij TPSC. “Toch weet Bonque het voor elkaar te krijgen geschikte kandidaten op gesprek te krijgen.”

Als je eenmaal een goede developer hebt gevonden, is het zaak niet te lang te treuzelen. Daar kwam ook TPSC achter. “Snel kunnen schakelen is een vereiste bij het vinden van nieuwe mensen. We hebben meerdere malen meegemaakt dat, tegen de tijd een kandidaat gescreend was, deze al een baan had gevonden. Bij Bonque ligt het tempo wat hoger; dat werkt efficiënt en levert resultaat op. Om deze reden is Bonque voor ons de enige partij, als het aankomt op het aanleveren van personeel.”

Over The Patient Safety Company

The Patient Safety Company (TPSC) bestaat ruim tien jaar en levert software aan de gezondheidszorg. Van grote academische ziekenhuizen tot kleinschalige huisartsenposten.

TPSC maakte in 2006 een vliegende start, dankzij zijn incidentmanagementsysteem. Hiermee speelde het bedrijf in op de eisen die de Nederlandse wet aan zorginstellingen stelde, betreffende de registratie van incidenten.

Inmiddels is het softwarepakket uitgegroeid tot een waardig kwaliteitsmanagementsysteem, bestaand uit een scala aan softwareoplossingen gericht op kwaliteit en veiligheid.

TPSC maakte met behulp van partners met succes de stap naar het buitenland. Wereldwijd bedient het bedrijf momenteel 400 zorginstellingen. Ondanks de groei en het succes in het buitenland vindt de R&D uitsluitend plaats op het hoofdkantoor in Alkmaar.