Ervaring van Onebite

waves

Ervaring met Bonque

"Als ik Bonque laat weten dat we op zoek zijn, gaan ze echt hard aan de slag. Dat is heel prettig."

Chiel van de Velde
Chef Techniek en Oprichter

Regelmatig ontvangt Onebite sollicitaties van mensen die uit zichzelf de organisatie weten te vinden. Toen het bedrijf een goede front-end developer zocht, bleek dat tussen de kandidaten die zich meldden, niet de juiste persoon zat. Daarom schakelde Onebite de hulp van Bonque in. “De keuze om samen te gaan werken met een externe recruiter is lang uitgesteld”, legt Van de Velde uit. “We dachten eerst dat we het zelf prima konden; het was immers al een aantal keer gelukt. Maar er gaat veel tijd in zitten om goede mensen te zoeken.”

Als organisatie heb je diverse opties, bij het inschakelen van een recruitmentpartner. Waarom viel de keuze van Onebite op Bonque? “We worden vaker benaderd door bureaus. Jullie propositie sprak ons het meest aan. Wat we waarderen is de transparante prijsafspraak. De service Bonque biedt, is daarbij vrij down to earth. Gewoon lekker simpel, eigenlijk. Daarom was de keuze voor Bonque snel gemaakt. ”

Bij Bonque wordt er niet met de pet naar gegooid. Een zoektocht naar een kandidaat wordt serieus aangepakt. Dat heeft Onebite inmiddels ook door. “Als ik Bonque laat weten dat we op zoek zijn, gaan ze echt hard aan de slag. Dat is heel prettig.”

Over Onebite

Onebite begoonebite eerste foton vier jaar geleden met het bouwen van websites. Nadat het bedrijf het maken van applicaties en online marketing hieraan toegevoegde, breidde het klantenbestand zich steeds verder uit. Onebite werd groter en is inmiddels uitgegroeid tot een full-service internetbureau.

Op het moment dat een klant een specifieke wens heeft, adviseert Onebite hierin. Vervolgens bouwt het bedrijf complexe websites, bijvoorbeeld met een boeking- of ticketsysteem. Ook op het gebied van online marketing (Facebook ads, Google en SEO) heeft Onebite zich inmiddels bewezen. Het bedrijf doet veel en is goed in wat het doet.

Momenteel heeft Onebite elf gemotiveerde medewerkers. “Het is belangrijk om intern een goede structuur aan te brengen en ons te richten op onze klanten”, vertelt Chiel van de Velde, chef techniek en oprichter van Onebite. “Hen willen we zo goed mogelijk bedienen. We zijn een heel transparant bureau. Als mensen goed en eerlijk werk willen, kunnen ze bij ons terecht.”