Ervaring van NextPax

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"We namen via Bonque in drie maanden tijd drie mensen aan. Alles werd goed opgepakt, er kwam veel binnen."

Robert van der Mast
CTO

extPax slaagt er vaak in om zelf freelancers te vinden, maar het aantrekken van vast personeel blijkt erg lastig te zijn. Het inschakelen van hulp was dan ook de beste optie voor het bedrijf. “We hebben verschillende recruitmentpartijen vergeleken”, vertelt Robert van der Mast, CTO bij NextPax. “Het model van Bonque sprak ons het meest aan, ook financieel gezien.”

Bij Bonque betaalt NextPax met het All-in-pakket één vast bedrag. Hiermee gaat Bonque op zoek naar kandidaten en kan NextPax onbeperkt mensen aannemen, zonder extra kosten bij een aanname. Dit was doorslaggevend bij de keuze van een recruitmentpartner. “Andere werving-en-selectiepartijen vragen per plaatsing een behoorlijk bedrag. We moesten een gok wagen om goede mensen binnen te halen, en met Bonque durfden we dat wel aan.”

Over de resultaten is NextPax bijzonder te spreken. “We namen via Bonque in drie maanden tijd drie mensen aan. Alles werd goed opgepakt, er kwam veel binnen. We hebben nog steeds de ambitie om te groeien, dit jaar willen we daarom nog wel wat ontwikkelaars aan ons team toevoegen.” Vanuit dit oogpunt was de beslissing om het All-in-pakket bij Bonque te verlengen, een logische.

Over NextPax

NextPax biedt een online platform voor bemiddeling in de verhuur van allerlei vakantieaccommodaties. Het bedrijf haalt content van accommodaties binnen via verschillende aanbieders, zoals Belvilla of Roompot. Deze data distribueert NextPax naar kanalen zoals Booking.com en andere grotere of kleinere partijen. Deze kunnen de accommodaties vervolgens verhuren, waarbij de reserveringen via het systeem van NextPax lopen en weer direct worden doorgestuurd naar de aanbieders.

Een groot voordeel voor klanten van NextPax is dat ze in één keer ongeveer 200.000 accommodaties kunnen aanbieden. Daar is alleen een koppeling met NextPax voor nodig. Sinds de opkomst van Airbnb is het aanbod van vakantiehuizen erg in trek en is de business van NextPax booming.