Ervaring van NextChapter

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Je weet waar je aan toe bent, qua prijs, en wat je ervoor krijgt. Dit is een prettige, transparante manier van werken, die ons heel goed bevalt."

Marens Nijland
Office Coördinator

De invulling van .NET-vacatures besteedt NextChapter altijd uit. “Die functies zijn zo specialistisch, de besten lopen niet wild rond”, vertelt Marens Nijland, office coördinator bij NextChapter. “Daarbij hebben we niet de tijd en de know-how om specifiek te gaan zoeken.” Zodoende kwam NextChapter bij Bonque uit, waar het een All-in-pakket afsloot. Hiermee kon het bedrijf gedurende een kwartaal voor één vast bedrag onbeperkt nieuwe medewerkers aannemen.

In het begin was het even aftasten. Bonque moest volledig helder krijgen wat voor mensen NextChapter precies nodig had. “Onze contactpersoon van Bonque, Vasso, is langs geweest om een goede indruk te krijgen van ons bedrijf en onze collega’s. Dit werkt toch vaak beter dan alleen maar afgaan op cv’s.”

De werkwijze van Bonque sloeg aan bij NextChapter. “Met Bonque is het heel makkelijk om kandidaten uit te nodigen, via het mailsysteem. Daarna bellen we altijd nog even. Het kan snel gaan, dat is wel heel leuk. Een van onze collega’s is binnen één dag aangenomen. Inmiddels hebben we twee goede krachten via Bonque gevonden. Met beide klikt het, ze passen goed binnen het bedrijf.”

Een van de redenen om voor Bonque te kiezen zijn voor NextChapter de vaste tarieven. “Je weet waar je aan toe bent, qua prijs, en wat je ervoor krijgt. Dit is een prettige, transparante manier van werken, die ons heel goed bevalt. Wij weten wie we voor ons hebben, jullie weten wat wij zoeken – bij een volgende zoektocht komen we zeker bij jullie terug.”

Over NextChapter

NextChapter is onderdeel van internetbureau Bestebroer, dat al ruim 14 jaar bestaat. Toen een jaar of vijf geleden het shoppen via smartphones opkwam, is het bedrijf in het mobiele vraagstuk gestapt. Bestebroer maakte al maatwerkwebshops, maar deze waren vaak nog niet goed te bedienen op een smartphone of tablet. Om dit te verbeteren ontwikkelde het NextChapter, een gebruiksvriendelijke mobiele applicatie.

NextChapter biedt sinds anderhalf jaar een volledig platform voor webshops, dat kan draaien op smartphone, tablet, desktop en in-store. Het motto van NextChapter is dan ook ‘mobile first.’

Het NextChapter-platform is gebouwd als SaaS-model. Webwinkelier hebben daarom geen last van bugs of updates; alles wordt automatisch opgelost. NextChapter heeft een stabiele basis gecreëerd, die helemaal uit te bouwen is. Dankzij input van klanten kan het bedrijf het platform blijven verbeteren en laten groeien. Wensen van klanten worden verwerkt en toegepast, zodat iedereen beter kan worden bediend.

De groei van het bedrijf zorgt ervoor dat NextChapter de nodige nieuwe medewerkers kan gebruiken.