Ervaring van Netvlies

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"We wilden eigenlijk niet met een recruitmentpartij samenwerken. Toen kwamen we Bonque tegen. Jullie hebben een bedrijfsmodel dat ons wél aanspreekt."

Tjeerd Machielsen
HR-manager

Voor het werven van nieuw personeel schakelt Netvlies vaak het eigen netwerk in. “We wilden eigenlijk niet met een recruitmentpartij samenwerken, daar zijn we best wel stellig in. De kosten zijn hoog en vaak worden afspraken niet nagekomen. Ook wordt het vaak mooier gemaakt dan dat het werkelijk is. Toen kwamen we Bonque tegen. Jullie hebben een bedrijfsmodel dat ons wél aanspreekt.”

De werkwijze van Bonque bleek goed te passen bij die van Netvlies. “Bij ons is persoonlijk contact erg belangrijk, en Bonque sluit hier goed op aan. Je hebt recruitmentpartijen die alleen maar cv’s schuiven, om zo snel mogelijk een fee binnen te halen. Deze indruk krijgen we niet bij Bonque. Ik merk dat er moeite voor wordt gedaan om de juiste kandidaten te vinden.”

Over Netvlies

Netvlies bestaat sinds 1997 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een full-service internetbureau. Het bedrijf fungeert als betrouwbare online businesspartner en werkt aan diverse oplossingen: van websites tot social media-strategie en van internetmarketing tot webapplicaties. De oplossingen van Netvlies verbinden mensen en organisaties met elkaar en zorgen voor meetbaar resultaat. Netvlies vervult graag de rol van strategisch partner en denkt mee met, geeft richting aan en inspireert zijn klanten.

“Bij Netvlies is niets in een hokje te plaatsen”, vertelt Tjeerd Machielsen, HR-manager bij Netvlies. “Ons portfolio en de opdrachten van onze opdrachtgevers zijn erg verschillend”. Tot de klanten van Netvlies behoren onder meer Nijntje, de Efteling en de gemeente Breda.