Ervaring van NetCare

waves

Ervaring met Bonque

"Afspraak is afspraak, alles is helder en transparant. Geen verborgen agenda’s of onduidelijkheden."

Thierry van Schie
Manager Operations

“We werken nu voor het tweede jaar samen met Bonque. We namen het eerste jaar minder risico in het aannemen van nieuwen mensen. Nu doen we dat meer en zie je dat het goed loopt. Natuurlijk nemen wij het liefst iemand aan op het moment dat er een opdracht van de klant voorbij komt. Het is voor een klein bedrijf alleen moeilijk om zelf voldoende goede mensen binnen te halen en te spreken. Daar komt het netwerk van Bonque toch heel goed bij van pas.”

“Het meest prettig vind ik de enorme snelheid in het schakelen met onze business developer Bryan. Afspraak is afspraak, alles is helder en transparant. Geen verborgen agenda’s of onduidelijkheden. Werving en selectie is vaak duur, maar jullie hanteren uiteindelijk toch een voordelig prijzenstelsel. Op het moment dat iemand start, kost dit tussen de 2.000 en 3.000 euro. Dat is schappelijk. Ik hoop dat wij de lijn kunnen doorzetten en er nog veel aannames gaan komen.”

Over NetCare

NetCare is een ervaren detacheringsbedrijf dat praktische en uitvoerbare oplossingen biedt aan grote en kleine bedrijven. Elke organisatie met één of meerdere ICT-vraagstukken kan bij NetCare terecht. Het bedrijf bestaat al 21 jaar. “De directeur, die vroeger een ICT-techneut op freelance basis was, haalde al snel een stel andere techneuten erbij om projecten voor klanten uit te voeren”, legt Thierry van Schie, manager operations bij NetCare uit. “Uiteindelijk is dit uitgegroeid naar een bedrijf met detachering als rode draad.”

“Wij hebben twee typen klanten; enerzijds ICT-bedrijven die projecten of andere werkzaamheden verrichten voor andere organisaties – denk aan klanten als IBM en Capgemini. Anderzijds leveren wij mensen aan eindklanten, zoals Essent, Philips en ASML. We zijn gespecialiseerd in een tweetal vakgebieden: softwareontwikkeling (Java en .NET) en infrastructuur (networking en Linux).”

“Klanten hebben behoefte aan een bepaalde expertise, die ze zelf niet in huis hebben. Een professional wordt bij ons ingehuurd om van toegevoegde waarde te zijn. Het gaat om kennis en vakmanschap. Momenteel zitten we in een groeifase en willen we veel nieuwe mensen aannemen.”