Ervaring van Mylette

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"De contactfrequentie wordt door Bonque goed aangevoeld, zowel voor de contacten met kandidaten als de contacten met ons als klant."

Sjoerd Willemse
Manager Solutions

Mylette heeft de werving en selectie van zijn personeel altijd zelf opgepakt. Naarmate de organisatie steeds succesvoller werd, groeide de behoefte aan nieuwe collega’s. Via het eigen netwerk kwam Mylette in aanraking met Bonque. “We moesten sneller opschalen, daar hadden we hulp bij nodig. Toen hebben we Bonque ingeschakeld”, vertelt Sjoerd Willemse, manager solutions bij Mylette.

Mylette is sinds begin 2015 een samenwerking met Bonque aangegaan en heeft een All-in-pakket afgesloten. “We kregen kwalitatief goede reacties; de voorselectie is goed bevallen. We kregen veel resultaten door de gerichte Extensive Search die door Bonque is gedaan. Die was voor ons van toegevoegde waarde.” Vorige week is er bij Mylette een nieuwe werknemer gestart die via Bonque is aangenomen.

De manier waarop het contact met Bonque plaatsvindt, is voor Mylette een ander positief aspect. “De contactfrequentie wordt door Bonque goed aangevoeld, zowel voor de contacten met kandidaten als de contacten met ons als klant.”

Over Mylette

Mylette levert sinds 2001 dienstverlening aan de financiële industrie in de vorm van consulting, solutions, expertise services en softwareontwikkeling. De basis van Mylette, zijn management en senior consultants ligt in de beurshandel en de beurstransactieverwerking. Dit domein is langzaam maar zeker uitgebreid naar een volledig spectrum van expertise, kennis en kunde op het gebied van bankieren, brokerage en investments.

De belangrijkste kracht en drijfveer van Mylette is dat het bedrijf waarde toevoegt en fungeert als een volwaardige partner. Dit gebeurt op basis van kennis en de proactieve aanpak van veranderingen. Inmiddels werken er bij Mylette ruim 21 medewerkers en heeft het bedrijf ongeveer elk substantieel Nederlands financieel instituut bediend met consulting en interim staffing. Na de toevoeging van services, solutions en softwareontwikkeling is een volledig palet aan diensten ontstaan.