Ervaring van MivarGroup

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Bonque heeft ons daadwerkelijk verder geholpen. Jullie systeem, waarbij je met één druk op de knop iemand kunt uitnodigen, is prettig. Het past bij de wereld van nu en ik heb het nog nergens anders gezien."

Katja Peek
Service Manager

MivarGroup heeft voor het werven van specialisten met verschillende partijen geprobeerd te werken. “Bonque heeft ons ook daadwerkelijk verder geholpen”, vertelt Katja Peek, service manager bij MivarGroup. “Ik ben zeer te spreken over hoe het gaat. Vooral jullie systeem, waarbij je in een e-mail met één druk op de knop iemand kunt uitnodigen, is prettig. Voor mij is dit een ideale manier, het werkt heel makkelijk. Er wordt weinig gebeld; je krijgt gewoon een cv binnen en kunt het zelf online inplannen. Het past bij de wereld van nu en ik heb het nog nergens anders gezien.”

Hoewel ze elkaar niet veel spreken, heeft Peek goed contact met business developer Sean van Bonque. “Ik hou ervan om snel te schakelen met kandidaten, en dat lukt ook prima. Daarbij houd ik Bonque op de hoogte van onze afspraken met de kandidaat. Ik vind het prettig dat dit een optie is.”

MivarGroup had twee openstaande vacatures; voor beide werd binnen afzienbare tijd via Bonque een nieuwe medewerker aangenomen. “Mochten we weer personeel zoeken, dan weet ik jullie direct te vinden. Ik ben absoluut tevreden, en ook prijstechnisch zit het keurig in elkaar.”

Over MivarGroup

MivarGroup voegt kennis, informatie en applicaties samen. Zo verzorgt het software voor onder andere de automotive branche en levert het verschillende ICT-diensten. Ook heeft het bedrijf drie supportdesks: ondersteuning op het gebied van ICT, voor hun softwarepakketten en een technische supportdesk. Veel garagisten gebruiken het garagemanagementsysteem van MivarGroup voor hun boekhouding en verkoop.

MivarGroup is zo’n 25 jaar geleden begonnen als klein ICT-bedrijf, gespecialiseerd in printers. Vanaf het moment dat ICT en automotive verenigd werden, is de organisatie in de huidige vorm ontstaan. MivarGroup is flink aan het groeien en zit in een transitie van klein ICT-bedrijf naar solide organisatie. Inmiddels heeft het bedrijf zo’n 45 werknemers.

Qua ontwikkeling gebeurt er veel bij MivarGroup. Dit brengt met zich mee dat zowel de markt als de medewerkers op een andere manier moeten worden benaderd. Hierin probeert het bedrijf de ultieme balans te vinden.