Ervaring van Mediware

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Op de dag dat we de samenwerking startten, vonden we direct iemand via Bonque. Sneller kan eigenlijk niet."

Charles Ave
General Manager

“We hebben via verschillende kanalen geprobeerd om nieuw personeel te vinden, maar het is lastig om als klein bedrijf de juiste ingangen te vinden. Een bureau kan ons veel werk uit handen nemen.” Mediware had de keuze uit verschillende recruitmentpartners. “Er zijn heel veel partijen, maar niet elk bureau heeft de scherpe tarieven van Bonque”, vertelt Charles Ave, general manager bij Mediware. “Het voorstel van Bonque voor een All-in-pakket, in combinatie met de profielen die onze contactpersoon Max doorstuurde, sprak ons erg aan.”

De resultaten lieten niet lang op zich wachten voor Mediware. “Op de dag dat we de samenwerking startten, vonden we direct iemand via Bonque. Sneller kan eigenlijk niet.” En bij die ene medewerker bleef het niet. Binnen twee maanden werd ook een tweede nieuwe specialist binnengebracht door Bonque. Dankzij het All-in-pakket zaten aan die tweede aanname voor Mediware geen extra kosten vast.

“Het is prettig samenwerken met Bonque. Personeel aannemen doen we niet op de bonnefooi, dat wordt zorgvuldig gepland. In de toekomst gaan we zeker weer samenwerken. Als je ergens goed behandeld wordt, betekent dat in mijn ogen ook dat je terugkomt.”

Over Mediware

Mediware is leverancier van gespecialiseerde oplossingen voor de gezondheidszorg en heeft jaren ervaring op het gebied van de ontwikkeling en levering van innovatieve software. Daarbij ligt de focus op efficiëntie en patiëntveiligheid. Het bedrijf heeft een end-to-end oncologieapplicatie ontwikkeld die alles regelt, van het moment van voorschrijven tot aan het toedienen bij de patiënt.

Mediwares visie kenmerkt zich door het streven om gezamenlijk met zijn internationale klanten te komen tot een zo efficiënt mogelijke ondersteuning van de gekozen werkwijze. Het bedrijf is vijf jaar geleden opgericht en heeft internationaal een stevige groei doorgemaakt. In Nederland heeft Mediware zo’n tien medewerkers.

Het bedrijf heeft als missie het verbeteren van de kwaliteit van chemotherapie, door een betrouwbare informatievoorziening. Met behulp van ICT maakt Mediware een efficiënt werkproces mogelijk, door gebruik te maken van dynamische procesondersteuning.