Ervaring van Luminis

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Bonque stuurt ook regelmatig kandidaten langs die we zelf misschien in eerste instantie niet zouden selecteren, maar toch verrassend geschikt blijken."

Jorg Hollenberg
Projectmanager

In Apeldoorn bestaat Luminis uit 30 medewerkers. De ambitie is om binnen twee jaar met 45 medewerkers te zijn; werving is dan ook Luminis’ grootste uitdaging. Meerdere kernen van de organisatie hebben daarom een samenwerking met Bonque. “Van Bonque verwachten we een stroom kandidaten die voornamelijk op technisch vlak al een match zijn”, vertelt Jorg Hollenberg, projectmanager bij Luminis Apeldoorn. “Marlot, onze contactpersoon bij Bonque, stuurt ook regelmatig kandidaten langs die we zelf misschien in eerste instantie niet zouden selecteren, maar toch verrassend geschikt blijken.”

“Het is fijn dat in het model van Bonque de salariscomponent niet meetelt. Het is een booming markt: de tarieven die door veel partijen gevraagd worden, kunnen enorm oplopen. Dat houd je ook in je achterhoofd bij een aanname – wat weer kan leiden tot minder succes. De werkwijze van Bonque is daarentegen heel transparant en praktisch.”

Over Luminis

Luminis is specialist op het gebied van applicatieontwikkeling. Met brede kennis en ervaring binnen alle aspecten van het ontwikkelproces realiseert het bedrijf state of the art maatwerkoplossingen voor opdrachtgevers. Luminis geeft ideeën van opdrachtgevers vorm, in oplossingen die aantoonbaar waarde toevoegen. Hierdoor zijn klanten in staat zich door innovatiekracht te onderscheiden.

Luminis bestaat uit zes kernen in verschillende steden. Een kern wordt niet groter dan ongeveer 45 medewerkers. Elke kern heeft veel eigen verantwoordelijkheid en beslist ook zelf over het aannemen van nieuw personeel. Luminis Apeldoorn is zo’n kern, die binnen de overkoepelende strategie zijn eigen toekomst bepaalt. De grootste projecten worden over de gehele Luminis-groep opgepakt.