Ervaring van @Leisure Group

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Wij zoeken echt specifieke profielen. Er zijn intussen al veel werknemers aangenomen via Bonque, daar zijn we erg tevreden over."

Hans van Os
Manager E-commerce

@Leisure heeft veel samengewerkt met diverse recruitmentpartijen. Sinds 2015 werkt het bedrijf alleen nog met Bonque. Het businessmodel van Bonque, met de gunstige financiële voorwaarden, heeft een belangrijke rol gespeeld in de keuze voor deze samenwerking.

Bonque brengt regelmatig een bezoek aan klanten, om echt kennis te maken. Dat gebeurde onlangs ook bij @Leisure. “Wij zoeken echt specifieke profielen”, legt Van Os uit. “Daarom is het fijn dat Bonque bij ons is langs geweest om een en ander te bespreken. Er zijn intussen al veel werknemers aangenomen via Bonque, daar zijn we erg tevreden over.”

Over @Leisure Group

@Leisure Group is een van de belangrijkste spelers op de Europese onlinemarkt van accommodatieverhuur. Ze verhuren vakantiehuizen, vakantieparken en hotels. Zowel in de Benelux als in Duitsland heeft @Leisure een leidende positie op de online reismarkt. @Leisure biedt ruim 300.000 vakantieaccommodaties aan, in 36 verschillende landen. Hiervan staan ruim 20.000 vakantiehuizen direct bij het bedrijf onder contract.

Daarnaast biedt de organisatie accommodaties van andere gerenommeerde verhuurpartijen en van particuliere eigenaren aan. Het aanbod groeit voortdurend. Jaarlijks boeken ruim 1.3 miljoen vakantiegangers met ruim 140 verschillende nationaliteiten hun vakantie bij @Leisure.

De @Leisure Group bestaat uit Belvilla, Ardennen Relais, EuroRelais, Casamundo en Topic Travel. “We houden onze concurrentiepositie sterk en zorgen dat we onderscheidend zijn”, vertelt Hans van Os, manager e-commerce bij @Leisure. “Continu kijken we waar de vraag ligt, om hier op in te kunnen spelen.”