Ervaring van Laméco

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Toen we bij Bonque begonnen, hadden we een week later al twee medewerkers aangenomen. Als we echt gewild hadden, waren dit er zelfs drie geweest."

Daan Lammers
Eigenaar

Bijna maandelijks wil Laméco een nieuwe collega aannemen. Hiervoor heeft het bedrijf geprobeerd met werving-en-selectiepartijen te werken, maar die ervaring was niet goed. Op referentie van een ander bedrijf kwam Laméco bij Bonque terecht.

Laméco koos bij Bonque voor een All-in-pakket voor de periode van zes maanden.“We moeten met de snelheid van onze opdrachtgevers kunnen opschalen. Toen we bij Bonque begonnen, hadden we een week later al twee medewerkers aangenomen. Als we echt gewild hadden, waren dit er zelfs drie geweest. Die snelheid die wij willen, kunnen jullie leveren. Dat voelt gewoon veel fijner. Door het tempo is er het vertrouwen dat het ook in de toekomst goed komt.”

De communicatie met Bonque is een pluspunt voor Laméco. “Zelf heb ik niet altijd genoeg tijd om contact te zoeken”, legt Lammers uit. “Ik vind dat Bonque heel duidelijk laat weten waar ze mee bezig zijn en hoe het proces ervoor staat. Kandidaten worden daarnaast goed geïnformeerd over ons bedrijf en de functie. Dat doet heel veel. Bonque laat heel duidelijk zien dat ze anders zijn.”

Over Laméco

Laméco heeft met een sigarenbandje een bijzonder logo, dat past bij een bijzonder bedrijf. Daan Lammers begon Laméco in 2004, tijdens zijn studie. In de periode 2010-2013 is het bedrijf met ongeveer 700% per jaar gegroeid; sinds 2013 is er een tweede vestiging in Kaapstad.

Laméco maakt slimme websites die worden gekoppeld via een intern systeem. Daarbij verzorgt het bedrijf vaak ook de online marketing eromheen.

“Het leuke is dat het nog niet bestaat; wij zijn de enige in de wereld die dit kunnen en doen”, vertelt Lammers. “Vaak zien we dat klanten het al zonder succes bij verschillende partijen hebben geprobeerd.”

Een ander specialisme van Laméco is het koppelen van high-tech applicaties aan het internet. Zo maakt het bijvoorbeeld de aansturing van 3D-printers via het internet mogelijk. Developers bij Laméco houden zich voornamelijk met het bouwen en uitvinden van soortgelijke applicaties bezig.