Ervaring van Koek&Peer

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Wekelijks die recruiters aan de lijn, zo irritant. Ze zeggen dat ze uniek zijn, maar uiteindelijk is het afrekenmodel altijd een groot percentage van het jaarsalaris. Jullie zijn daarentegen wél uniek."

Bart Vintcent
Eigenaar

“We hebben binnen twee maanden twee mensen aangenomen via Bonque. Daar zijn we heel blij mee”, aldus Vintcent. “De snelheid waarmee kandidaten aangeleverd worden, dat werkt gewoon relaxed. Als ik iemand aanneem, kost me dat ongeveer een maandsalaris: prima deal. De eerste plaatsing ging heel snel. Toevallig was het iemand uit de familie waarvan ik helemaal niet wist dat hij in onze branche werkzaam was. Grappig dat dit op verjaardagen nooit aan het licht was gekomen. Dankzij Bonque hebben wij hem ook in de Koek&Peer-familie weten op te nemen.”

“De samenwerking met Bonque is zeer prima. Wekelijks die recruiters aan de lijn, zo irritant. Ze zeggen dat ze uniek zijn, maar uiteindelijk is het afrekenmodel altijd een groot percentage van het jaarsalaris. Jullie zijn daarentegen wél uniek.”

“Die aantrekkelijke prijs kan natuurlijk op deze manier gehanteerd worden omdat jullie veel gebruik maken van geautomatiseerde processen. Je kunt als bedrijf zelf kiezen in welke mate dit voor jou werkt. Het samenwerken met Bonque heeft zijn vruchten afgeworpen voor Koek&Peer, daarom hoeven we niet meer te kijken naar andere partijen, die grote aannamebedragen hanteren. Bonque heeft me ook goed geholpen bij het schrijven van de vacatureteksten. Alles heeft goed uitgepakt. Zodra er weer een ontwikkelaar ingezet moet worden, zal ik aan Bonque denken. Logisch, want we zijn gewoon tevreden.”

Over Koek&Peer

Koek&Peer, specialist in omnichannel e-commerce, maakt verbindingen tussen webshops en verkoopplatformen en verzorgt daarnaast automatische onderstromen. “Wij werken met een abonnementenmodel”, vertelt Bart Vintcent, eigenaar van Koek&Peer. “Waar bedrijven eerst hun webshops bij ons kochten, besloten we een aantal jaar geleden het roer een klein beetje om te gooien; we zijn webshops gaan verhuren voor een vast maandbedrag.

Een nieuw verdienmodel dus – en het bleek te werken. “Ons product EffectConnect ontwikkelde zich van houtje-touwtje-product naar een sterke softwaretool. Deze wordt inmiddels gebruikt door diverse kleine en grote spelers. Denk bij die laatste categorie aan bijvoorbeeld Bol.com.”

Koek&Peer heeft nu ongeveer 250 klanten en heeft de ambitie te groeien naar 500 unieke afnemers. “We werken nu met zeven gemotiveerde specialisten op ons kantoor in Swalmen. Tegen het einde van het jaar hoop ik daar nog drie mensen aan toe te voegen.”

De naam Koek&Peer? Die is op een vrijdagmiddag ontstaan, toen ik toevallig het wijsje van Meneertje Koekepeertje tegenkwam. We wilden een naam die nergens op sloeg. Uiteindelijk zijn we namelijk ook maar gewoon een stel programmeurs in spijkerbroek, die plezier hebben in ICT.”