Ervaring van JDS Bedrijfsautomatisering

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"In het begin was ik wat afwachtend, omdat je nooit weet wat je krijgt – maar we zijn aangenaam verrast."

Jos Hovens
Managing Director

JDS maakt voor de werving van nieuw personeel altijd gebruik van meerdere bureaus. Sinds 2015 is er een samenwerking met Bonque, aanvankelijk op basis van het Standaardpakket. De constructie waarbij je voor een laag bedrag per aanname – gebaseerd op het niveau van de kandidaat – goede specialisten kunt aantrekken, sprak het bedrijf aan.

JDS heeft inmiddels drie nieuwe medewerkers via Bonque mogen verwelkomen.

“Ik ben erg tevreden over alle drie de kandidaten die we hebben kunnen aannemen”, vertelt Jos Hovens, managing director bij JDS. “In het begin was ik wat afwachtend, omdat je nooit weet wat je krijgt – maar we zijn aangenaam verrast. Mochten we weer nieuw personeel zoeken, dan benader ik Bonque zeker weer. Jullie doen je werk goed.”

Over JDS Bedrijfsautomatisering

JDS Bedrijfsautomatisering houdt zich bezig met infrastructurele activiteiten. Daarnaast ontwikkelt het bedrijf software op het gebied van transport en logistiek, en met betrekking tot planningsvraagstukken. Dat doet het met name voor de automotive-branche.

JDS richt zich al ruim 30 jaar op het leveren van ICT-oplossingen aan het mkb. Het bedrijf heeft daarbij één doel voor ogen: het creëren van rust voor de ondernemer, door het overnemen van zijn ICT-zorg. In de afgelopen 3 decennia heeft JDS zich ontwikkeld tot volwaardige ICT-partner. Het bedrijf levert software- én hardwareoplossingen en heeft een storingsdienst die 24/7 bereikbaar is.