Ervaring van Isatis Group

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Het is voor ons belangrijk dat we een goed gevoel hebben bij elkaar, en dat hebben we bij Bonque."

Guido van Gessel
Managing Partner

Isatis Group heeft voor Business Solutions een All-in-pakket bij Bonque afgesloten. Hier zijn in amper twee maanden tijd al vijf aannames uit voortgekomen. “Omdat we de vaart er echt in willen houden, willen we niet afhankelijk zijn van één partij”, legt Van Gessel uit. “We gebruiken ons eigen werving-en-selectiebureau en praten ook met andere bureaus. Ik moet zeggen dat de samenwerking met Bonque heel erg prettig is. Het gaat hartstikke goed, we ontvangen goede kandidaten.”

De kwaliteit van de kandidaten en de snelheid waarmee ze worden aangeleverd, stemmen Isatis Group tevreden. “We hebben vertrouwen in Bonque en in de kandidaten die worden aangeleverd. Het is voor ons belangrijk dat we een goed gevoel hebben bij elkaar, en dat hebben we bij Bonque.”

Over Isatis Group

Isatis Group heeft zijn oorsprong in de software-ontwikkeling, maar is inmiddels uitgegroeid tot strategisch partner van diverse ondernemingen. Binnen het bedrijf is iedere business unit productgeoriënteerd en heeft elk team kennis van een specifiek domein. Isatis Group bestaat uit Isatis Health, Isatis Care, Isatis HR, Isatis Energy Comparison, Isatis Online Results, Isatis IT Services en Isatis Business Solutions.

Op 1 juli 2015 startte Isatis Group met Isatis Business Solutions. Het opzetten van deze business unit kwam voort uit de wens te gaan detacheren, naamsbekendheid te genereren en de focus te leggen op BI. Isatis Group hield zich tot op dat moment nog niet bezig met het detacheren van specialisten. “Om de enorme vraag uit de markt aan te kunnen, is detacheren een goede oplossing. Daarom zijn we een flexibele schil van allerlei specialisten rondom de Isatis Group aan het bouwen”, vertelt Guido van Gessel, managing partner van Isatis Business Solutions.

Isatis Business Solutions draait volledig om BI-specialisten, deze worden zowel gedetacheerd als ingezet voor projectwerk. “We willen ons onderscheiden, en niet zomaar een detacheringsbureau zijn. Op het moment dat je er leuke projecten bij doet, kan dat voor consultants een prettige afwisseling zijn. Daarnaast genereren we meer naamsbekendheid, door bezig te zijn met unieke, onderscheidende projecten.”