Ervaring van ilionx

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Het is prettig werken met Bonque, doordat er over en weer een open en transparante houding is. To-the-point en helder."

Paul van Geelen
Unitmanager

De relatie tussen Bonque en ilionx is al in 2011 tot stand gekomen. In korte tijd was er een goede samenwerking opgebouwd. “Het is prettig werken met Bonque, doordat er over en weer een open en transparante houding is”, legt Van Geelen uit. “To-the-point en helder.”

“Bonque onderscheidt zich met name door zijn openheid. Ik krijg gewoon cv’s met naam en toenaam. Hiermee geven jullie mij het vertrouwen dat we dit samen gaan oppakken. Deze openheid viel mij direct op; ik vind het erg prettig.”

“Gezien onze doelstellingen en groei willen we dit jaar weer mensen gaan aannemen. We hebben via Bonque alweer twee nieuwe medewerkers aan ons team kunnen toevoegen. Zoals het nu gaat, voorzie ik dat we dit jaar nog prettig gaan samenwerken met Bonque.”

Over ilionx

Als ICT-dienstverlener stelt ilionx zich ten doel organisaties succesvoller te maken met behulp van ICT. Het bedrijf heeft uitgebreide expertise in uiteenlopende marktsegmenten. ilionx is actief voor overheidsinstanties, het mkb, de industrie en de zorg. Inmiddels bestaat het bedrijf 13 jaar en heeft het ruim 260 werknemers in dienst. ilionx staat voor expertise op het gebied van security, mobile, analytics, cloud en social. Met kantoren in Groningen, Almere, Zwolle en het hoofdkantoor in Utrecht zijn ze in staat heel Nederland te bedienen.

ilionx heeft een bijzondere organisatievorm: het bedrijf is opgebouwd uit units die alle hun eigen expertise hebben. Deze units werken zelfstandig, maar ook samen met andere units om zo klanten optimaal te kunnen bedienen. Elke unit heeft zijn eigen proposities, expertises en verantwoordelijkheden – dit laatste geldt ook voor de omzet. Hierdoor zit de ondernemersgeest en de passie voor techniek en het vinden van oplossingen diepgeworteld in de organisatie.

Paul van Geelen, unitmanager bij ilionx: “Het voelt door de onderverdeling in units alsof je in een klein bedrijf werkt, maar we hebben ondertussen de omvang van een middelgroot bedrijf. Daarbij beschikken we over alle expertise en ervaring om onze klanten te kunnen bieden wat ze nodig hebben.”