Ervaring van Ideo

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Bonque heeft gedegen kennis in huis en luistert goed naar mijn feedback. Jullie acteren met dezelfde efficiency als wij binnen ons bedrijf doen."

Patrick van de Kamp
Adjunct-directeur

Omdat de markt verandert en het portfolio van SAP steeds groter wordt, moet Ideo meegroeien. Ook op HR-gebied verandert er veel. Door de inzet van social media is er oneindig veel informatie die op mensen afkomt. “Er werd wel gereageerd op onze vacatures, maar het waren niet de juiste kandidaten”, vertelt Patrick van de Kamp, adjunct-directeur van Ideo. “Onze consultant bij Bonque, Jim de Jager, is doelgericht en wil er hard voor werken – dat levert resultaat op.

De snelheid waarmee Bonque handelt, is voor Ideo van groot belang. “Als ik kandidaten aangeboden krijg, wil ik gelijk reageren en verwacht ik dat het snel wordt afgehandeld. Efficiëntie is belangrijk. Bonque heeft gedegen kennis in huis en luistert goed naar mijn feedback. Jullie acteren met dezelfde efficiency als wij binnen ons bedrijf doen.”

Ideo heeft bij het begin van de samenwerking gekozen voor het Standaardpakket van Bonque, en later twee keer de keuze gemaakt voor het All-in-pakket. Dit laatste pakket is het meest volledige pakket, hiermee kunnen voor een vast bedrag onbeperkt nieuwe medewerkers worden aangenomen. “Qua prijs is het concept van Bonque natuurlijk zeer aantrekkelijk. Met de combinatie van de prijs-kwaliteitverhouding en jullie manier van communiceren, kan ik me geen betere samenwerking indenken.”

Over Ideo

Onder het motto ‘Breng business en ICT dichter bij elkaar’ werkt Ideo met een groep van 40 professionals die stuk voor stuk een voorliefde voor technologie hebben. Door de service- en onderhoudsprocessen bij klanten te verbeteren, worden concurrentieposities versterkt en serviceniveaus verhoogd.

Ideo is in 1998 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van service- en onderhoudsprocessen in SAP. Ideo levert tastbare oplossingen door het gebruik van SAP- of SAP-complementaire producten. Om klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, heeft Ideo voor specifieke branches zelf producten en templates in SAP ontwikkeld. De proceskennis van het bedrijf is een grote toegevoegde waarde voor klanten.

Alle diensten en producten die Ideo levert, zijn gericht op service- en onderhoudsprocessen. Daarbij ligt de focus op planning, mobility, document management en GIS. Om de kans op succes te verhogen, levert Ideo naast de producten ook de integratie en de juiste begeleiding richting medewerkers, bij de gehele implementatie.