Ervaring van ib broadcast

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Ik had niet verwacht zo snel al iemand aan te kunnen nemen."

Boudewijn van den Bogert
Directeur

Voor het aantrekken van juniors werkt ib broadcast nauw samen met ICT-opleidingen van hogescholen in de regio. Op het moment dat het bedrijf expliciet seniors nodig had, was het tijd om externe hulp in te schakelen. “Seniors zijn geen mensen die in de pen klimmen als ze een vacature lezen, maar ze reageren wel op bureaus”, vertelt Boudewijn van den Bogert, directeur bij ib broadcast. “Mijn doelstelling was om het snel geregeld te krijgen, daarom moesten we het uitbesteden.”

Het duurde niet lang voordat ib broadcast bij Bonque uitkwam. “Nadat ik Robin van Bonque had gesproken, hield ik daar een zeer goed gevoel aan over. Daarom besloten we met Bonque in zee te gaan. Bonque luistert goed naar wat ik vraag en zoek – zo willen we bijvoorbeeld echt mensen uit de regio.”

ib broadcast ziet graag dat Bonque het voorwerk verricht, goed luistert en kandidaten aandraagt die precies passen binnen het gevraagde profiel. De samenwerking verloopt beter dan gedacht. “Ik had niet verwacht zo snel al iemand aan te kunnen nemen.”

Over ib broadcast

ib broadcast levert totaaloplossingen voor advanced narrowcasting en broadcasting, voor kabelmaatschappijen en televisiezenders. Het bedrijf heeft in Nederland door hun totaalpakket een unieke positie. Klanten worden onderdeel van een samenwerkingsverband met verschillende partijen, en worden op deze manier compleet bediend. Daarvoor hoeven ze zelf niks te doen.

Met behulp van één systeem kan een kanaal volledig online worden beheerd. ib broadcast biedt hiervoor specifiek vraag- en projectgerichte oplossingen. Met de nieuwste snufjes en technologieën heeft het bedrijf een product gecreëerd dat goed in de markt ligt en waarmee klanten langere tijd vooruit kunnen. Ook internationaal is ib broadcast actief, met name in Duitsland behoort het tot de voorlopers.