Ervaring van Hofstaete

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Ik denk dat jullie een hele mooie positie in de markt hebben, waarbij de waarde van de kandidaat en de klant wordt behouden."

Marinus Kreuze
Eigenaar

Sinds kort werkt Hofstaete samen met Bonque, het bedrijf heeft een All-in-pakket afgesloten. “We zijn via ons eigen netwerk in aanraking gekomen met Bonque”, vertelt Marinus Kreuze, eigenaar van Hofstaete. De samenwerking kwam gemakkelijk tot stand. “Ik was snel overtuigd, jullie werkwijze is namelijk redelijk anders dan die van de rest.”

Hofstaete heeft inmiddels twee mensen kunnen aannemen via Bonque. “We hebben een flink aantal cv’s ontvangen – net genoeg dat je niet overstroomt. Vervolgens kregen we ook nog hulp bij het schakelen met de betreffende kandidaat, tijdens het selectieproces.”

Hofstaete ervaart de samenwerking met Bonque als open en transparant. Het bedrijf waardeert het feit dat kandidaten weten waar ze op gesprek gaan. Daarnaast speelt het ontvangen van open cv’s een grote rol in de tevredenheid bij Hofstaete. “Ik denk dat jullie een hele mooie positie in de markt hebben, waarbij de waarde van de kandidaat en de klant wordt behouden.”

Over Hofstaete

Hofstaete ontwikkelt innovatieve en gebruikersvriendelijke frontoffice-oplossingen voor de verzekeringsbranche. Met de applicaties van Hofstaete wordt het verzekeringsproces vereenvoudigd en krijgen de diverse soorten gebruikers meer inzicht, overzicht en gebruikersgemak.

De applicaties die Hofstaete ontwikkelt, zijn bedoeld voor de hele verzekeringsketen: verzekeraars, tussenpersonen en hun relaties. Op deze manier zijn een optimale samenwerking en efficiëntie gewaarborgd. Met deze werkwijze onderscheidt Hofstaete zich van andere partijen. Alle applicaties worden aangeboden via een gebruiksvriendelijk frontoffice: HIP Next.

HIP Next koppelt diverse backoffices, zowel voor lezen als voor schrijven, om optimale Straight Through Processing te realiseren. De software is generiek, maar de inrichting binnen deze software is specifiek.