Ervaring van Hillstar

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"In minder dan twee weken heeft Bonque het voor elkaar gekregen twee goede kandidaten voor ons te werven, ze snel en goed voorgelicht op gesprek te laten komen en een interessante arbeidsovereenkomst te creëren."

Klaas Mollema
CEO

Hillstar heeft enige tijd geleden bij Bonque een All-in-pakket afgesloten. Binnen een aantal dagen vonden de eerste sollicitatiegesprekken plaats. “In minder dan twee weken heeft Bonque het voor elkaar gekregen twee goede kandidaten voor ons te werven, ze snel en goed voorgelicht op gesprek te laten komen en een interessante arbeidsovereenkomst te creëren”, vertelt Mollema.

Bonque is naar aanleiding van de wensen van Hillstar de juiste matches gaan maken. “De mensen die wij tot nu toe op gesprek hebben gehad, waren allemaal goede kanshebbers. We hadden nooit gedacht dat het zo snel zou kunnen gaan. Twee aannames in onze regio, dat is wel een prestatie.”

Over Hillstar

Hillstar is opgericht in 2012 en is een interessante speler in de Business Intelligence-markt. Het bedrijf richt zicht specifiek op klanten die werken met Microsoft Dynamics AX of NAV. “Wij geven organisaties inzicht in hun data, door big data te transformeren naar bruikbare informatie”, aldus Klaas Mollema, CEO van Hillstar. “Op die manier kunnen zij hun strategieën en bedrijfsdoelstellingen bijstellen.”

Klanten van Hillstar weten vaak goed wat ze willen en nodig hebben om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ze beschikken over datastromen, maar krijgen deze niet voldoende ontcijferd. “Wij bedenken samen met de klant welke vraagstukken beantwoord moeten worden voor de verbetering van hun business.” Hillstar is een kritische sparringpartner, die als missie heeft ‘eruit te halen wat erin zit’.