Ervaring van Gengu

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Bonque heeft een goede kandidaat geplaatst. Jullie zijn goed en snel en hebben mij in vrij korte tijd aan een nieuwe collega geholpen."

Marc Gutlich
Oprichter

De behoefte aan meer personeel leidde Gengu naar Bonque. Het bedrijf zocht een recruitmentpartner met kennis van zaken. “We hebben een bureau nodig dat snel reageert én acteert en gespecialiseerd is in een aantal vakgebieden”, legt Gutlich uit. Dankzij de kennis die Bonque heeft op het gebied van zowel, front-end, back-end als .NET, was de keuze snel gemaakt.

Zowel het financiële plaatje van Bonque als de werkwijze gaven hierbij de doorslag. “Ik ben vanaf het begin op een positieve manier benaderd door Bonque. Dat, in combinatie met de prijsstelling, maakt het voor mij doable. De prijs-prestatieverhouding is heel goed. Er worden veel kandidaten waar ik blij mee ben, voorgesteld, dat zorgt ervoor dat de kwaliteit hoog is.”

Gengu vond een nieuwe werknemer via een door Bonque uitgevoerde Extensive Search. “Bonque heeft een goede kandidaat geplaatst. Jullie zijn goed en snel en hebben mij in vrij korte tijd aan een nieuwe collega geholpen.” Over die nieuwe collega is Gutlich erg tevreden. “Hij snapt het. Wouter is hier nu alweer twee maanden en dat gaat heel erg goed. Hij past binnen onze cultuur en filosofie, en heeft het daarnaast gewoon ontzettend naar z’n zin.”

Over Gengu

Gengu is een full-service internetbureau. “Dit betekent eigenlijk dat we klanten volledig bedienen: van het bedenken tot het exporteren van hun onlineomgeving”, vertelt Marc Gutlich, oprichter van Gengu. Het in 2009 opgerichte bedrijf is een relatief kleine speler, maar wel een die behoorlijk snel groeit. “Die groei, samen met de toenemende vraag vanuit de markt, leidt ertoe dat we ons ook op arbeidsvlak moeten blijven ontwikkelen.”

Momenteel bestaat het developmentteam van Gengu uit zo’n 10 developers. “Ik zie ons wel groeien tot een middelgroot bedrijf; tussen de 25 en 40 man, dat is mijn ambitie.”