Ervaring van FysioSupplies

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Bonque

"Bonque heeft een eigen, unieke manier van werken. Dat vind ik mooi."

Alexander Oltrop
Eigenaar

FysioSupplies zoekt mensen met Magento-ervaring, die aansluiting vinden bij en een toevoeging zijn op het eigen personeel. Het bedrijf kwam erachter dat het moeilijk is om zelf ICT’ers vinden die echt goed passen. Na eerder met andere partijen te hebben samengewerkt en wat onderzoek naar verschillende opties te hebben gedaan, is Bonque ingeschakeld. FysioSupplies koos voor een All-in-pakket, waarmee in een kwartaal onbeperkt kandidaten kunnen worden aangenomen voor één vast bedrag.

“Bonque heeft een eigen, unieke manier van werken. Drie maanden lang zoeken jullie heel uitgebreid naar het door ons gewenste profiel en worden er kandidaten voorgesteld. Dit werkt beter dan gewoon een vacature uitzetten en in je netwerk kijken. Dat vind ik mooi.”

“Ik had regelmatig contact met onze business developer Mike. Zijn manier van werken was keer op keer erg netjes; dat was een positieve ervaring. Ik heb de indruk dat Mike goed begreep wat voor mensen we zochten.”

Momenteel is FysioSupplies niet urgent op zoek, maar het bedrijf staat altijd open voor een goede kandidaat. Zodra de nood aan de man komt, is een samenwerking met Bonque zo weer opgezet.

Over FysioSupplies

Na een succesvolle schaatscarrière heeft Alexander Oltrop in 2005 FysioSupplies opgericht. FysioSupplies is een groothandel voor gezondheidsprofessionals in Europa. In 2009 kwam het bedrijf uit de ontdekkingsfase en begon het hard te groeien. Van 3 man is FysioSupplies in een paar jaar naar 24 collega’s uitgegroeid.

De insteek van FysioSupplies is om het breedste assortiment op de fysiotherapiemarkt te bieden, met daarbij ook fitnessproducten. De combinatie van een totaalassortiment met een goede website onderscheidt FysioSupplies van veel andere partijen in de branche. Vanaf het begin is ICT heel belangrijk geweest, daar is dan ook veel in geïnvesteerd. Dit heeft onder meer gezorgd voor een uitstekende website.

“Mijn interesse ligt ook in automatisering”, vertelt Oltrop. “Uiteindelijk willen we ook scherpe prijzen kunnen aanbieden. We proberen al onze efficiënte systemen zelf te maken. In die zin zijn we ook meer een ICT-bedrijf dan alleen een groothandel voor de fysiotherapie.”